Det bär Victoria på hovets hemliga bild

Vilken bildfest! Under våren har det svenska kungahuset sänt ut nya foton på löpande band. Men en av bilderna tycks vara lite hemlig. Vi vet mer om saken.

I veckan kom en hel rad underbara nya foton, tagna inför att prins Daniel och kronprinsessan Victoria under fredagen firade tio år som gifta. Hela 10 år har alltså gått sedan den där underbara sommardagen 2010, då prinsessan äntligen fick sin man av folket, Ockelbosonen Daniel Westling.

De nya fotona är tagna av prisbelönta fotografen Elisabeth Toll som korades till Årets fotograf av svenska ELLE år 2018. Och vet ni, då hade hon en annan kunglighet hon gärna ville fota. Vem?

– Prins Charles skulle jag gärna plåta, jag samlade bilder på honom när jag var liten för att jag tyckte att han var så snygg!

Två år senare blev det alltså Victoria istället. Och vilka foton det blev!

Men, om vi lägger de bilderna till handlingarna… I veckan publicerade hovet ett mer hemligt foto, ett foto på hela kronprinsessfamiljen som till en början bara var publicerat på kronprinsessan Victorias särskilda biografi-sida hos kungahuset.se.

Fotot är med rosa bakgrund, föreställer Victoria tillsammans med prins Daniel, prinsessan Estelle och lilla prins Oscar och är taget tidigare i våras.

Fotograf den här gången är Anna-Lena Ahlström, och om vi inte har fel är bilden en del av en annan plåtning från vilka ett antal foton redan blivit publicerade.

Victoria

Den nya, hemliga, bilden på hela den svenska kronprinsessfamiljen.

Victoria i beige blus

Men, låt oss fokusera på något HELT annat. Vad? Kläderna som Victoria bär. På fotot är kronprinsessan klädd i beige sidenblus och beigefärgade kostymbyxor. Håret är uppsatt i knut och i öronen dinglar ett par pärlörhängen.

Vill du ha hennes stilfulla look? Kika nedan!

Örhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Beige blus från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungliga Hovstaterna