Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Säsongens bästa och mysigaste ljus med doft av jul

05 nov, 2019, 16:00 
AvRed Aktionen
Sprid doften av jul i hemmet redan långt innan högtiden är här. Vi listar 16 ljus som doftar kanel, brasa och nejlika – och allt annat som hör julen till.
Annons

Vilken doft förknippar du med juletider? Kanske är det äpple och kanel, apelsin och nejlika eller doften från den sprakande brasan som värmer upp hemmet? I år finns flera snygga och väldoftande ljus som lyser upp och gör väntan på jul lite mysigare och mer stämningsfull. Vi listar 16 fina alternativ – vilken blir din favorit?

Julenatt doftljus, Åhléns

Julenatt doftljus från Åhléns

Doftljus i mörkröd behållare med doft av julens kryddor och brasa. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Doftljus kanel, Lagerhaus

Doftljus med doft av kanel till jul

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Doftljus i klassisk glasburk med juletikett. Doftar kanel och har en brinntid på 38 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Ljus med doft av äpple och kanel, Lexington

Doftljus till jul från Lexington

Lyxigt doftljus i mörkröd och guldfärgad behållare som sprider en doft av äpplen och kanel. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Jul, Skandinavisk

Skandinavisk doftljus till jul

Härlig juldoft i burk av glas med björklock. Doftljuset är svagt kryddat med kanel, ingefära och nejlika. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Christmas Eve doftljus, Yankee Candle

Yankee Candle doftljus till jul

Traditionellt doftljus från amerikanska Yankee Candle med en juldoft av sockrade plommon och kanderade frukter. Ljuset har en lång brinntid på mellan 65 och 90 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Nordic Pine doftljus, Meraki

Nordic Pine doftljus från Meraki

Doftljus som sätter julstämningen i hemmet, både med sin doft och sin fina mörkröda behållare. Ljuset har en brinntid på 35 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

12. Firewood fig, H&M Home

Julrött doftljus från H&M Home

Klassiskt, julrött doftljus i vacker glasbehållare från H&M Home. Ljuset har en brinntid på cirka 30 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Doftljus, Lagerhaus

Doftljus med texten

Litet doftljus med texten “All I want for christmas is u” och doft av bär. Ljuset har en brinntid på 45 timmar. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Doftljus Cinnamon Chai, WoodWick

Juldoftljus från Woodwick – doftljus med lång brinntid

Rött ljus i glasburk med doft av kryddig kanel och rogivande vanilj. Doftljuset har en brinntid på hela 180 timmar och är tillverkat av sojavax. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Doftljus No 1 Black Wood, Quod

Doftljus från Quod no 1 Black Wood

Elegant doftljus tillverkat av sojavax med en brinntid på upp till 80 timmar. Det här ljuset, som är producerat i Sverige, har en doft av rökigt cederträ, kryddnejlika, vanilj, ros och jasmin. Finns att köpa här.

Annons

Set med doftljus, Skandinavisk

Set med doftljus

Julgiftset med JUL, SKOG, HYGGE, FLAMMA mini doftljus. Ljusen har en blandning av parfym och sojavax med en ren bomullsveke och graverat björklock. Brinntid i upp till 16 timmar, tillverkad i Frankrike. Finns att köpa här.  (reklamlänk)

Christmas magic, Yankee Candle

Doftljus jul

En magisk juldoft, sofistikerad med en topp av mandarin, bergamott och eukalyptus samt inslag av cederträ. Finns att köpa här.  (reklamlänk)

Doftljus Snow, Åhléns

Doftljus Snow
Annons