Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottningens snygga modeknep – räddar dig från kylan i vinter

04 jan, 2021, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-3755861?imageId=3755861&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=75.27&x=0&y=0
Johanna Lejon
I dokumentären ”Kungahuset 2020”visar drottning Silvia upp ett nytt smart stylingknep.
Annons

Rania Shemoun Olsson, som vi vanligtvis ser i TV4 Nyheterna och Nyhetsmorgon, följer i TV-dokumentären Kungahuset 2020 med kronprinsessparet på deras besök runt om i Sverige i pandemins spår. Hon får även hälsa på prinsessan Sofia på Sophiahemmet där hon hjälper till två dagar i veckan samt hänga med på en stridsbåtstur med prins Carl Philip, som har tjänstgjort hos Försvarsmakten. Det blir allvarliga och uppriktiga samtal om året som varit - hur pandemin har påverkat Sverige och kungafamiljen personligen. Men det blir också skratt och glädjeämnen, som trots allt funnits även ett år som detta.

Det här är kungaparetBrand logo
Det här är kungaparet

Rania Shemoun Olsson har dessutom fått en längre exklusiv intervju med kung Carl Gustaf och drottning Silvia på Drottningholms slott där kungaparet reflekterade över detta speciella år, där de spenderade flera månader isolerade på Stenhammars slott utanför Flen.

– Det har varit en enorm omställning för kungaparet att gå från fullspäckat schema till nästan inga bokningar alls. Istället har det blivit många digitala möten, en digital FN-konferens, en hel del tv-tittande och så har kungen bjudit på fantastisk matlagning enligt drottning Silvia, säger Rania Shemoun Olsson.

Annons

Under intervjun med drottningen bär Silvia en vacker lila klänning. Men det är inte allt. Hon har också en sjal över axlarna. En vackert mönstrad sjal.

Att bära en sjal över axlarna på detta sätt är både snyggt och smart – och värmande. Drottningens smarta stiltips hjälper dig att hålla värmen i vinter – både inne och ute.

Nedan har vi plockat ut de allra finaste sjalarna just nu – inspirerade av drottningens!

Annons

Sjal från Ralph Lauren. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Sjal från Baum und Pferdgarten. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Annons

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: TV4

Annons