Dunderkur för huden – återfuktande ansiktsmasker

Bra ansiktsmasker

Gör huden redo för vår och sommar med en riktigt härlig, återfuktande ansiktsmask. Vi har valt ut några prisvärda favoriter som inte lämnar ett hål i din plånbok.

Vi är inte ensamma om att tycka egenvård är en lyxvara. Att få tid att ta hand om sig själv är inte en självklarhet för alla. Oavsett om du har små barn hemma, gör karriär och jobbar mycket eller bara har det knapert just nu, så är det alltid viktigt att ta en paus.

Välj rätt ansiktsmask

Att lägga en ansiktsmask är synonymt med lugn och ro. Det nästan kräver det, för annars kanske den lossnar eller kladdar. Och ibland vill man kunna skämma bort sin hud utan att det ska kosta allt för mycket och då är just ansiktsmasker ett bra alternativ då det finns många riktigt bra till bra pris. Tag ett bad, stäng ute omvärlden och testa någon av våra budgetfavoriter som garanterat ger dig mycket för pengarna.

13 bra och billiga ansiktsmasker

Eucerin ansiktsmask

1. En så kallad sheet-mask från Eucerin som du lägger på ditt rengjorda ansikte och direkt får en behaglig kylande känsla. Masken har en blandning av både hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som även reducerar linjer och rynkor. Här kan du köpa den. (länk till butik)

sea side ansiktsmask

2. Den här masken från Formula 10.0.6 innehåller både marinalger och havslera som återfuktar och minimerar dina porer. En peel-off mask som tar med sig dina döda hudceller när du drar av den. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Avene ansiktsmask

3. En återfuktande och lugnande ansiktsmask för dig med känslig hy. Masken, från Avène, innehåller endast sju ingredienser, är utan konserveringsmedel och lugnar irriterad hud. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Camilla Pihl ansiktsmask

4. En riktigt fuktboost för huden, från Camilla Pihl. Den här masken smörjer du in ansiktet med innan du går och lägger dig. Sedan arbetar den när du sover och du vaknar med en frisk, återfuktad och utvilad hy. Här kan du köpa den. (länk till butik)

caudalie ansiktsmask

5. Caudalie har gjort denna extremt återfuktande ansiktsmasken. Den lugnar rodnader och stramar åt huden på samma gång. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Clinique ansiktsmask

6. En supermjuk och krämig nattmask från Clinique, som är riktigt skön att applicera på huden och sen låter du den verka över natten. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Enzympeeling

7. En enzympeeling som passar all hudtyper, med AHA- och BHA-syra samt niacinamide som ger fukt men också minskar porerna. Mycket omtyckt och till väldigt bra pris! Här kan du köpa den. (länk till butik)

 

Idun ansiktsmask

8. Idun har gjort denna ansiktsmask som även är en lätt skrubb. Den avlägsnar döda hudceller och din hudett friskt glow. Perfekt för dig med känslig hy. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Indy beauty ansiktsmask

9. En mask som fuktar din hud på djupet och har en långvarig effekt då den stärker hudens fuktbarriär. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Lumene SOS ansiktsmask

10. En lugnande ansiktsmask med blåbärspulver i, från finska Lumene. Den återfuktar huden i upp till 24 timmar. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Mossa ansiktsmask

11. En mask från Mossa som skyddar huden från pigmentfläckar och förbättrar hudens struktur. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Mask med hampa

12. En moussemask med trendig hampa, från Sephora som innehåller massor av vitaminer, mineraler, antioxidanter och omega-fettsyror. Här kan du köpa den. (länk till butik)

Vital vita 12 ansiktsmask

13. En mask fullkomligt packad med mangoextrakt, från Tonymoly, som stramar åt och återfuktar din hy. Här kan du köpa den. (länk till butik)