Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ellie Goulding gifter sig med Caspar Jopling – se bilderna

03 sep, 2019, 12:00 
AvJohanna Lejon
Ellie Goulding
I helgen gifte sig den brittiska sångerskan Ellie Goulding med konsthandlaren Caspar Jopling. Paret möttes genom prinsessan Eugenie. Både hon, mamma Fergie och prinsessan Beatrice var på plats för att fira parets kärlek.
Annons

Popstjärnan Ellie Goulding, 32, har varit tillsammans med sin Caspar Jopling, 27, sedan 2017. Förlovningen ägde rum i augusti 2018 och i helgen, ett år senare, stod så det pampiga bröllopet. Och ja, det var rejält kungligt – och kändistätt! Bröllopet ägde rum i York i norra England och det var en hel hop kända ansikten som rest till staden för att fira kärleken mellan Ellie och Caspar.

På plats fanns bland andra Katy Perry, Orlando Bloom, James Blunt, Jimmy Carr och Sienna Miller, samt flera medlemmar av det brittiska kungahuset: prinsessan Beatrice, mamma Sarah Fergie Ferguson och prinsessan Eugenie.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie
Fergie på plats under Ellie Gouldings bröllop.

Att den sistnämnda kungligheten var på plats var kanske mest naturligt, det var nämligen Eugenie som introducerade brudparet för varandra. Det var genom Eugenie de fann varandra.

Annons

Ellie Goulding slog igenom stort som artist 2010. Hennes senaste album Delirium släpptes för fyra år sedan, 2015. Hon släppte dock nyligen singeln Hate me tillsammans med Juice Wrld.

Ellie Goulding på sitt bröllop
Ellie Goulding med maken Caspar.

Ellie Gouldings brudklänning

Ellie Gouldings bröllop har fått stor uppmärksamhet i internationella medier, inte minst på grund av den vackra brudklänningen. Klänningen, i en underbar sidencrepe, var handbroderad och dekorerad med tusentals pärlor. 640 timmar tog den att sy, enligt en uppgift HELLO Magazine. Slöjan var, också den, handbroderad och visade initialerna C och E. Bakom designen stod Natacha Ramsay-Levi och modehuset Chloé.

Annons

– Jag är så glad och upphetsad att få samarbeta med Natacha på Chloé kring min bröllopsklänning. Jag har älskat varumärket och deras otroliga team i åratal, så det verkade egentligen bara rätt att Chloé skulle få spela en stor roll denna speciella dag. Natacha och jag har arbetat för att designa något tidlöst och klassiskt, men i Chloés anda. Natacha är en mycket begåvad designer och jag har beundrat hennes arbete sedan den allra första dagen. Jag har aldrig känt mig mer speciell än det ögonblick då jag först provade klänningen i Paris. Hantverket var otroligt imponerande, berättade nygifta Ellie efter vigseln.

Natacha Ramsay-Levi
Natacha Ramsay-Levi, kvinnan bakom brudklänningen.

Den uppmärksamma känner kanske igen klänningen? Den är nämligen inspirerad av en kunglig brudklänning. Vilken? Brittiska prinsessan Annes! Anne bar klänningen 1973, då hon gifte sig med Mark Phillips. Annes klänning designades av Maureen Baker, chefsdesigner för märket Susan Smalls.

Annons
Prinsessan Anne
Prinsessan Anne och Mark Phillips vid bröllopet i november 1973.

– Jag har alltid älskat tidlösa brudutstyrslar, från prinsessan Anne och Bianca Jagger till prinsessan av Monaco. Jag ville mixa moderna och traditionella inslag, berättade den nygifta bruden för Vogue.

Det bar gästerna på Ellie Gouldings bröllop

Eugenie
Eugenie i Peter Pilotto.

Gästernas kläder då? Prinsessan Eugenie bar blommigt, från Peter Pilotto.  (reklamlänk)

Annons
Klänning från Peter Pilotto

Klänning från Peter Pilotto. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Prinsessan Beatrice
Prinsessan Beatrice på Ellie Gouldings bröllop.

Prinsessan Beatrice, i sin tur, bar klänning från The Vampire’s Wife. (reklamlänk)

Klänning i grönt

Klänning från Vampire’s Wife. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sienna Miller
Sienna Miller i klänning från Alessandra Rich.

Skådespelerskan Sienna Miller, i sin tur, bar en klänning från Kates favoritdesigner Alessandra Rich.  (reklamlänk)

Foto: TT

Annons