Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Emilia de Poret och Ebba von Sydow om sina skönhetsfavoriter

01 sep, 2019, 14:00 
AvJohanna Lejon
Emilia de Poret och Ebba von Sydow
I två intervjuer med modemagasinet ELLE har ”Säker Stil”-duon, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret, listat sina favoritprodukter då det kommer till hudvård, smink och annan beauty. Vi har koll på var du hittar några av produkterna!
Annons

För fyra år sedan, 2015, såg Ebba Kleberg von Sydows och Emilia de Porets, gemensamma bok Säker Stil (reklamlänk)dagens ljus. Duon hade mött varandra i samband med att de fått sina första barn, Ebbas Marianne och Emilias Electra. De rullade vagn tillsammans – ofta klädda nästan exakt likadant: i mjuka kostymbyxor, en vit skjorta och en värmande stickad tröja.

– Vi pratade om varför vi klär oss som vi gör. Klädsjälvförtroende, att vara trygg och snygg. Att spara tid! Hur kläder kan underlätta i vardagen. Och att man måste hitta knepet för att inte bli stående så länge i garderoben på morgonen, har Ebba tidigare berättat för Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Emilia de Poret i Paris
Emilia de Poret under Paris Fashion Week.

Ebbas och Emilias podcast

Ur den dialogen föddes alltså konceptet Säker Stil, för det är just ett koncept – boken (i dag böckerna (reklamlänk)… ja, det har blivit fler!) är bara en del av det hela. Hur bygger man upp en garderob man trivs i, en stil man trivs i? Vilka plagg behöver man, vilka accessoarer? Hur ska man tänka när man shoppar på rea – när man handlar långsiktigt? Allt detta, och givetvis mycket mer, handlar Säker Stil om.

Annons

Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret driver också podcasten Säker Stil, en podd som varje vecka bjuder på både personliga betraktelser direkt från deras liv och på modespaningar från världen i stort. Detta blandas med humor, starka känslor och massvis av härliga tips.

Ebba Kleberg von Sydow
Ebba Kleberg von Sydow på invigningen av nya Nationalmuseum, 2019.

Säker Stil-duons bästa skönhetsknep

Och på tal om tips… I två nummer av modemagasinet ELLE har Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret listat några av sina favoritprodukter. Vi har valt att lyfta en handfull av dem – och vi vet var du hittar dem.

Annons

Ebba berättar om den första skönhetsprodukten som hon använder på morgonen.

– I duschen använder jag Sensais Silky purifying foaming facial wash som jag älskar och för kroppen Estelle & Thilds ekologiska tvål Fresh sparkling citrus bloom body wash.

Sensai

Sensais Silky Purifying Foaming Facial Wash. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Estelle & Thild

Estelle & Thilds ekologiska tvål Fresh sparkling citrus bloom body wash. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Ebba Kleberg von Sydow har ett fantastiskt hårsvall. För ELLE berättar hon hur hon tar hand om det.

– En favorit är Lernberger Stafsing Leave in treatment BB cream, brukar till och med ta pyttelite i barnens hår efter hårtvätt. De får låna lite av mammas ”finaste hårkräm” och är alltid så nöjda med detta att jag får kamma ut håren utan protester. En bra hårborste är också ett måste, har kört med Mason Pearson (reklamlänk) sedan jag var tonåring.

Lernberger

Lernberger Stafsing Leave in treatment BB cream. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Vidare berättar Ebba för ELLE om produkten hon alltid har i handväskan.

– Elizabeth Ardens Eight hour cream som jag smörjer både nagelbanden och läpparna med. Och Bobbi Browns transparenta puder Sheer finish loose powder, det är mirakelbra och ger på två sekunder en perfekt finish.

Eight Hour Cream

Elizabeth Ardens Eight hour cream. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

När det kommer till doft då? För ELLE berättar Ebba vad hon föredrar.

– Tillfälliga romanser i form av vackra flaskor – som senaste tillskottet i mitt badrum, Marc Jacobs Pear – kan jag aldrig motstå. Men sedan faller jag alltid tillbaka till favoriter som Philosophys Amazing grace och partyfavoriten Black opium av YSL.

Annons
Pear från Marc Jacobs

Emilia de Poret, i sin tur, berättar för ELLE om hennes måste.

– Jag är besatt av By Terrys Baume de rose (reklamlänk). Detta legendariska läppbalsam görs nu även i olika fina färgnyanser, Baume de rose nutri-couleur.

Bästa handkrämen är signerad Clarins.

– På nattduksbordet har jag alltid en handcrème, helst Clarins Age control. Jag tycker om att vakna med mjuka händer.

Clarins

Handlotion från Clarins. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons

Det allra första Emilia använder på morgonen är dock en särskild tandkräm.

– Det första jag gör när jag vaknat är att borsta tänderna med min favorittandkräm, Marvis Whitening mint. Den är inte bara bra för tänderna utan också snygg att ha framme i badrummet!

Marvis mint

Tandkräm från Marvis, Whitening mint. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Foto: TT

 

Annons