Estelle visar upp lyxiga smycket – kolla in prislappen

Estelle visar upp lyxiga smycket – kolla in prislappen
I helgen la kungahuset ut en ny härlig bild på Estelle och Oscar på sociala medier. Vi vet varifrån Estelles söta smycken kommer! Kolla in dem – och deras prislapp.
Annons

Just nu tvättar vi händerna som aldrig förr. Coronaviruset, som leder till covid-19, får oss att gå loss på såväl tvålar som handsprit. Och några som tagit efter detta, precis som resten av Sverige (och världen!), är kronprinsessfamiljen på Haga: kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och lilla prins Oscar.

Annons

I helgen la man ut bildserien nedan på sociala medier, tagen av självaste kronprinsessan.

Annons

Som bildtext skrev man:

”I dag är det Världsvattendagen! I tider med smittspridning uppmanas vi alla att tvätta händerna med tvål och vatten ofta.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I Sverige har de allra flesta god tillgång till tvål och rent vatten i kranen. Men runtom i världen har 785 miljoner människor inte tillgång till rent vatten. 3 miljarder människor har inte heller möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I dag på Världsvattendagen vill Kronprinsessparet därför lyfta det arbete som @wateraid gör ute i världens fattigaste samhällen för att ändra detta.”

Annons
Estelle och Oscar tvättar händerna på Haga Slott
Prinsessan Estelle, prins Daniel och prins Oscar tvättar händerna hemma på Haga Slott.

Estelle och Oscar hemma på Haga Slott

Bilden föreställer Estelle och Oscar när de tvättar händerna hemma på Haga. Marmorbänken i det privata köket syns tydligt. Roligt att få en liten inblick i vardagslivet hemma på Haga.

Kungliga modebloggen har kikat lite närmare på fotot, och då speciellt prinsessan Estelles smycken. Om halsen bär Estelle ett sött guldhalsband från Kreuger Jewellery. Halsbandet föreställer en liten fjäril och vi har sett det på Estelle tidigare, bland annat på Victoriadagen häromåret. Så fint! Och det klär verkligen Estelle. Att Estelle bär ett halsband från Kreuger Jewellery är knappast något konstigt, det är ju kronprinsessans bästa väninna, Caroline Kreuger, som ligger bakom märket.

Annons

– Min dröm är att mina flickor ska ha samma relation till Estelle och Oscar som jag har till Victoria. Vi föddes ju med bara tre dagars mellanrum och jag har faktiskt ett kort på när vi ligger bredvid varandra, bara en vecka gamla. Man har gått igenom så mycket längs vägen. Det är klart att man kan få nära vänner även senare i livet men det blir på ett annat sätt. Och för henne är det kanske lite extra svårt, har Caroline Kreuger tidigare berättat för Svensk Damtidning.

Så vi vågar nog tro att halsbandet är en gåva. Men prislappen då, ja den är ganska saftig. Inte så konstigt med tanke på hantverket förstås – och att det är i guld. 6 600 kronor kostar halsbandet i butik.

Estelles hårsnodd och armband – svensk design

Estelle bär även en hårsnodd från Ia Bon och ett armband som jag gissar är från Sophie by Sophie. Det är i guld med ett litet hjärta. Prislappen där? 790 kronor.

Annons

Annons

Foto: Kronprinsessan Victoria, TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

18 kommentarer till “Estelle visar upp lyxiga smycket – kolla in prislappen”

 1. Marion skriver: 23 mars, 2020

  Alltid tjat om pengar men det finns väl just nu inte mycket att skriva om.


 2. Bror skriver: 23 mars, 2020

  Detta att gynna goda vänner och deras affärsintressen är inte bara ett oskick, det går också på tvärs mot såväl RF:s bokstav som dess anda.
  Där klargörs uttryckligen att statschefen måste förhålla sig neutral i angelägenheter liknande denna.
  Att gränsdragningen mellan vänskap och vänskapskorruption inte alltid är glasklar ursäktar inte ett kungligt tummande på den stipulerade neutraliteten.
  Och det som gäller för kungen gäller givetvis också för tronföljaren och hennes familj; om än det då mera handlar om visat gott omdöme.


  1. josefin skriver: 23 mars, 2020

   nàja Bror, nu vet ju KP hur man kommer undan eftersom inte ens användande av privatplan o lustyacht till smekmànad sàgs som ett oskick. KP vet att gränsen f korruption bara är en pappaerstiger – hon har ju tom fàtt det (inte) prövat sà att säga. Sa dà är väl ett barnarmband for 6000 SEK inte mycket att tjafsa om kan man tycka.


 3. Minna skriver: 23 mars, 2020

  Marion stämmer 100%


 4. Christina Lindström skriver: 23 mars, 2020

  Vad är det för lyxigt med det,vad är det ni vill ha fram?


 5. josefin skriver: 23 mars, 2020

  Tvà lustiga vinklingar här:
  1. KP fàr en chans att uppmana sitt eget folk om viktig av god handhygien. Gör ett utmärkt arbete med barnen o tvättbaljan…o sedan istället talar hon om de 3 miljarder människor som just nu inte bor i Sverige. Missat tillfälle att fylla hennes “viktiga roll för Sverige”
  2. SvDam zoomar in pà smyckeprislapp istället för pà det väsentliga: handtvätt – smittspridningskontroll.

  Det är inte ofta jag tycker Socialdemokraterna gör nàgot bra, men S Löfvens tal till nationen fyllde kvoten “UTMÄRKT” till bredden när han appelerade till allas ansvar.


 6. Regina Lindholm skriver: 23 mars, 2020

  Jag förstår inte heller tjatet om prislappar hit och dit! Det är som om ni vill uppvigla läsarna mot kungahuset! Söder om Sverige finns inte denna hysteriska kultur om prislappar, men där är man mera kultiverad förstås.


  1. charlotte skriver: 23 mars, 2020

   Regina Lindholm,
   Jag saknar också det kultiverade i Sverige som vi hade förr. Nu har det helt försvunnit.


 7. Surkärring skriver: 23 mars, 2020

  Bror, dina analyser är glasklara. Och håller med om att denna tidning är fullständigt insnöad på vad smycken och kläder kostar. Ni undergräver kungahuset, men det är kanske er agenda. Hemlig, dold, finn fem fel…


 8. Åke Johanson skriver: 23 mars, 2020

  Söta smycken kommer – och deras prislapp.

  Tror jag det när dom klär sig på våra skattepengar och lever livets glada dagar.
  Sluta favorisera denna idioti. Sverige ska vara ett jämn ställt land där alla ska samma värde oavsett rang, härkomst eller förmögenhet.


  1. charlotte skriver: 25 mars, 2020

   Åke Johanson,
   Trist att höra dina åsikter om monarkierna. De är viktiga idag för våra länder.


 9. Fundering skriver: 24 mars, 2020

  Ska det vara märkvärdigt att barnen tvättar händerna. Både Victoria och Carl Philip är ju två barnfamiljen, som bor mitt i det värst drabbade området i landet och dessutom far de ju runt hela tiden. Det här viruset gör ingen skillnad på hög eller låg.


 10. Bea skriver: 24 mars, 2020

  Jättefina smycken och en design som passar bra för en liten flicka.
  Prislappen är väl normal för ett guldsmycke i 18k.


 11. Obs skriver: 24 mars, 2020

  Här kan man väl inte tala om lyx. Vem av oss har inte köpt ett litet guldsmycke till våra barn/barnbarn?


  1. Katta skriver: 24 mars, 2020

   Så sant alla mina 5 barnbarn fick lyckopeng i guld med tillhörande kedja när de döptes och jag har aldrig varit högavlönad. Håller för övrigt med om att denna tidning gör allt för att underblåsa motviljan mot det svenska kungahuset. Jag antar att en president får lön också.


  2. josefin skriver: 24 mars, 2020

   Katta, den amerikanska presidenten tjänar 200 000 USD/àr. First lady har ingen ersättning. Kläderna köper de själva. Trump har sagt att han ger bort sin lön, sà nàgot gott har kommit tom fràn honom.


 12. PernillaA skriver: 24 mars, 2020

  har de inte flytande tvål


 13. Katta skriver: 25 mars, 2020

  Tack Josefin. Visste inte att du var såå insatt i Trumps hushåll.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar