Estelle visar upp lyxiga smycket – kolla in prislappen

I helgen la kungahuset ut en ny härlig bild på Estelle och Oscar på sociala medier. Vi vet varifrån Estelles söta smycken kommer! Kolla in dem – och deras prislapp.

Just nu tvättar vi händerna som aldrig förr. Coronaviruset, som leder till covid-19, får oss att gå loss på såväl tvålar som handsprit. Och några som tagit efter detta, precis som resten av Sverige (och världen!), är kronprinsessfamiljen på Haga: kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och lilla prins Oscar.

I helgen la man ut bildserien nedan på sociala medier, tagen av självaste kronprinsessan.

Som bildtext skrev man:

”I dag är det Världsvattendagen! I tider med smittspridning uppmanas vi alla att tvätta händerna med tvål och vatten ofta.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I Sverige har de allra flesta god tillgång till tvål och rent vatten i kranen. Men runtom i världen har 785 miljoner människor inte tillgång till rent vatten. 3 miljarder människor har inte heller möjlighet att tvätta händerna med tvål och vatten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I dag på Världsvattendagen vill Kronprinsessparet därför lyfta det arbete som @wateraid gör ute i världens fattigaste samhällen för att ändra detta.”

Estelle och Oscar tvättar händerna på Haga Slott

Prinsessan Estelle, prins Daniel och prins Oscar tvättar händerna hemma på Haga Slott.

Estelle och Oscar hemma på Haga Slott

Bilden föreställer Estelle och Oscar när de tvättar händerna hemma på Haga. Marmorbänken i det privata köket syns tydligt. Roligt att få en liten inblick i vardagslivet hemma på Haga.

Kungliga modebloggen har kikat lite närmare på fotot, och då speciellt prinsessan Estelles smycken. Om halsen bär Estelle ett sött guldhalsband från Kreuger Jewellery. Halsbandet föreställer en liten fjäril och vi har sett det på Estelle tidigare, bland annat på Victoriadagen häromåret. Så fint! Och det klär verkligen Estelle. Att Estelle bär ett halsband från Kreuger Jewellery är knappast något konstigt, det är ju kronprinsessans bästa väninna, Caroline Kreuger, som ligger bakom märket.

– Min dröm är att mina flickor ska ha samma relation till Estelle och Oscar som jag har till Victoria. Vi föddes ju med bara tre dagars mellanrum och jag har faktiskt ett kort på när vi ligger bredvid varandra, bara en vecka gamla. Man har gått igenom så mycket längs vägen. Det är klart att man kan få nära vänner även senare i livet men det blir på ett annat sätt. Och för henne är det kanske lite extra svårt, har Caroline Kreuger tidigare berättat för Svensk Damtidning.

Så vi vågar nog tro att halsbandet är en gåva. Men prislappen då, ja den är ganska saftig. Inte så konstigt med tanke på hantverket förstås – och att det är i guld. 6 600 kronor kostar halsbandet i butik.

Estelles hårsnodd och armband – svensk design

Estelle bär även en hårsnodd från Ia Bon och ett armband som jag gissar är från Sophie by Sophie. Det är i guld med ett litet hjärta. Prislappen där? 790 kronor.

Armband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Armband från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Foto: Kronprinsessan Victoria, TT