Fina budskapet bakom prinsessan Sofias tröja

Fina budskapet bakom prinsessan Sofias tröja

Förra veckan gästade prinsessan Sofia P4 Extra. På sig hade hon en tröja med ett hjärta. Den kommer från svenska Soft Goat. Svensk Damtidning vet mer!

– Jag har barn som kommer att växa upp i den digitala världen, och deras liv kommer att levas lika mycket offline som online.

I fredags gästade prinsessan Sofia radioprogrammet P4 Extra för att berätta om boken Handbok för nätföräldrar som hon och prins Carl Philip tagit fram tillsammans med organisationen BRIS.

Sofias tröja med ett hjärta

Prinsessan Sofias fina tröja, i vitt med ett rött hjärta på bröstet, som hon bar under sändningen, kommer från svenska Soft Goat (länk till butik). Soft Goat är ett kashmirmärke som grundades av Stephanie Bergström, då af Klercker, i syfte att erbjuda prisvärda kashmirtröjor som både värmer samt är tidlösa men också trendiga. Soft Goat samarbetar även, sedan en tid, med Project Playground, (länk till butik)välgörenhetsorganisationen som prinsessan Sofia en gång startade.

Klicka hem Sofias fina tröja

Att prinsessan Sofia väljer en tröja med ett hjärta på är givetvis ingen slump. För en tid sedan startade prinsparet Instagramkontot, samt hashtagen, Mer Hjärta. Syftet är att sprida mer kärlek på nätet.

Är du sugen på att klicka hem prinsessan Sofias superfina tröja? Kolla nedan!

Vit tröja med hjärta från Soft Goat

Vit tröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Grå tröja med hjärta från Softa Goat

Grå tröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Läs mer:

Sofias fina hårknep – inspireras av drottningen

Så stylar Sofia ponchon – det ultimata ”mellan-säsonger-plagget”

Cool i kostym! Allt om Victorias senaste outfit

Lackat och läckert! Inspireras av kronprinsessans smarta beautydetalj

Foto: Prinsparets Instagram/P4 Extra