Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fina budskapet bakom prinsessan Sofias tröja

18 feb, 2019, 10:00 
AvJohanna Lejon
Förra veckan gästade prinsessan Sofia P4 Extra. På sig hade hon en tröja med ett hjärta. Den kommer från svenska Soft Goat. Svensk Damtidning vet mer!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag har barn som kommer att växa upp i den digitala världen, och deras liv kommer att levas lika mycket offline som online.

I fredags gästade prinsessan Sofia radioprogrammet P4 Extra för att berätta om boken Handbok för nätföräldrar som hon och prins Carl Philip tagit fram tillsammans med organisationen BRIS.

Sofias tröja med ett hjärta

Prinsessan Sofias fina tröja, i vitt med ett rött hjärta på bröstet, som hon bar under sändningen, kommer från svenska Soft Goat (reklamlänk). Soft Goat är ett kashmirmärke som grundades av Stephanie Bergström, då af Klercker, i syfte att erbjuda prisvärda kashmirtröjor som både värmer samt är tidlösa men också trendiga. Soft Goat samarbetar även, sedan en tid, med Project Playground, (reklamlänk)välgörenhetsorganisationen som prinsessan Sofia en gång startade.

Klicka hem Sofias fina tröja

Att prinsessan Sofia väljer en tröja med ett hjärta på är givetvis ingen slump. För en tid sedan startade prinsparet Instagramkontot, samt hashtagen, Mer Hjärta. Syftet är att sprida mer kärlek på nätet.

Är du sugen på att klicka hem prinsessan Sofias superfina tröja? Kolla nedan!

Vit tröja med hjärta från Soft Goat

Vit tröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Grå tröja med hjärta från Softa Goat

Grå tröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: Prinsparets Instagram/P4 Extra

 

Annons