Fina nya varianten av Sofias succéklänning

Fina nya varianten av Sofias succéklänning

Gillar du snittet på Sofias succéklänning från Ida Lanto? Se då hit!

Måndagen den 27 januari 2020 närvarade prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia vid Idrottsgalan i Ericsson Globe i Stockholm.

Prinsessan Sofias 5 bästa outfits
Slå på ljud

Prins Carl Philip delade ut Radiosportens Jerringpris som gick till Tove Alexandersson som under 2019 tog fem VM-guld: tre i orientering och två i skidorientering.

Prins Daniel delade ut priset Årets peppare som är initierat av organisationen Generation Pep. Priset belönar en person, organisation eller ett initiativ som på ett inkluderande och tillgängligt sätt lyckats få barn och unga i Sverige att röra på sig.

2019 års vinnare blev Fritidsbanken som samlar in sport- och friluftsutrustning som inte längre används och lånar ut den, precis som ett bibliotek.

Men, trots pristagarna var allas ögon på Sofia. Prinsessan valde att återanvända den Ida Lanto-klänning vi sett 2019, på Polarprisgalan. Klänningen är grön och har en hög hals. Den påminner en del om den andra klänning som Meghan Markle bar i slutet av sin bröllopsdag.

Gillar du detta snitt på ett plagg? Ja, så måste du du bara kolla in detta nya plagg hos Soft Goat. (länk till butik)

Plagget är ett slags linne med en klädsam polokrage. Ursnyggt! Bär det till fest eller vardag. för sig själv eller under en snygg kavaj. Det bruna linnet är snyggt att matcha med en svart skinnbyxa eller skinnkjol.

Linnet finns i svart, brunt och vitt. Du hittar det här. (länk till butik)

Linne från Soft Goat. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Lyxiga detaljen i nya bilden på prinsessan

Kungligheternas favoritkjol är supertrendig i vår

Satsa på kungligheternas favoritkofta i vår – här hittar du den

Foto: TT