Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Håll värmen kungligt! Klicka hem den tunna dunjackan

10 feb, 2019, 15:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine
Vinterns mest användbara plagg är den tunna korta dunjackan. Svensk Damtidnings moderedaktör tipsar om de snyggaste tunna dunisarna just nu!
Annons

Att klä sig lager på lager är ett enkelt knep om du vill slippa frysa under vinterhalvåret. Ull håller värmen perfekt – men alla kan faktiskt inte använda ullplagg. Att vara allergisk och bli röd samt få klåda är vanligt.

Snygg, stilren – och varm

Vinterns varmaste jacka är förstås dunjackan, men dunjackor kan ofta vara klumpiga, stora och inte särskilt stilrena! För dig som vill vara snygg men samtidigt också varm har vi ett tips! Satsa på en tunn, kort, dunjacka. (reklamlänk)Den funkar som den är – året runt – som en varmare kofta. Dessutom kan du ha den på vintern, under en kappa eller rock.

Prinsessan Madeleines favoritjacka

Några som älskar de här tunna korta dunjackorna är vår svenska kungafamilj. Särskilt prinsessan Madeleine. Madeleine har de tunna jackorna i mängder av färger. Och hon använder dem såväl sommar som vinter. Helst ska de komma från märket Moncler.  (reklamlänk)

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

10Prinsessan Madeleine i jacka från Moncler.Också prinsessan Sofia är mycket förtjust i dessa dunjackor. (reklamlänk)På Victoriadagen, den 14 juli, brukar de vara ett stående inslag. Det mjuka dunet är mysigt att ha mot kroppen – samtidigt som det värmer gott.

Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia
Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia i korta tunna, dunjackor.

Snyggaste korta, tunna dunjackorna i butik just nu

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut se snyggaste tunna dunjackorna i butik just nu. Låt dig inspireras av kungligheterna!

Annons
Kort dunjacka i vitt
Rosa dunjacka.
Annons
Kort dunjacka
Tunn dunjacka med krage

Jacka med krage från Esprit. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Quiltad jacka

Quiltad jacka från Saint Tropez. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Mönstrad dunjacka

Mönstrad jacka från Ilse Jacobsen. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Jacka från Morris

Vadderad svart jacka från Morris. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons