Här är det nya kungliga favoritplagget

Polotröjan har gjort comeback. Både på catwalken och i den kungliga världen. Kolla in kungligheternas nya favoritplagg!

Måndagen den 30 mars besökte kronprinsessan Stockholms Stadsmission på Mariatorget för att hjälpa till att göra matlådor till människor i hemlöshet och utsatthet.

Varje vardag delar Stockholms Stadsmissions mötesplats St Paul ut matlådor till människor i hemlöshet eller ekonomisk utsatthet.

Victoria

Många av Stadsmissionens volontärer är äldre och själva i riskgrupp och kan därför inte hjälpa verksamheten just nu. Kronprinsessan begav sig därför till Stadsmissionen för att hjälpa till.

Matlådorna delas ut på plats eller levereras till personer som med anledning av covid-19 inte längre kan komma till St Paul.

– Jag känner som så många andra i samhället att jag vill göra något och då känns det bra att få vara här med er i dag. Det är viktigt att vi som har möjlighet försöker bidra och hjälpa till på de sätt vi kan. Vi kan tillsammans göra skillnad, sa kronprinsessan till personalen på St Paul.

Victoria på Stadsmissionen

Victorias i svart polotröja

Ett viktigt arbete som bör få allt fokus. Men låt oss sticka in med lite mode – ändå. Hoppas ingen misstycker.

Victoria

Under besöket på Stadsmissionen bar Victoria håret i en klämma (reklamlänk från Apprl), hon hade ringar i öronen, ett silverarmband och en svart mjuk polotröja. (reklamlänk från Adtraction)

Och hon är inte den enda kunglighet som förälskat sig i den svarta polon (reklamlänk från Adtraction). Också Mette-Marit visade upp sig i en nästan likadan häromdagen. Stilfullt.

Mette-Marit

Mette-Marit äter middag på Skaugum, i svart polotröja!

Nedan visar vi hur du får den ultimata pololooken!

Polotröja

Svart polotröja i merinoull från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Poncho

Poncho i nyansen Toast från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Hårklämma Pico

Hårklämma från Pico. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Filippa K byxor

Croppade kostymbyxor från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Loafers

Loafers från Flattered. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Snyggaste polon enligt Svensk Dam just nu? Denna! (reklamlänk från Apprl) Vill du hellre ha en färgad polotröja – inte en svart? Kolla då in denna! (reklamlänk från Apprl) Perfekt i vår. Matcha med ett par vita jeans, sneakers eller ballerinaskor.

Foto: Norska kungahuset, Anna Z Ek/Stockholms Stadsmission, Roland Thunholm/Sweden International Horse Show, Kungliga Hovstaterna