Här är klänningen som hela societeten vill bära i sommar

Ibland blir plagg stora snackisar. Och det är precis vad som skett nu, med en klänning från By Malina.

Äntligen är den här – sommaren och värmen. Men med värmen kommer förstås frågorna om vad man ska bära, när solen värmer och de ljumma vindarna blåser? En klänning som fått en hel del uppmärksamhet den senaste veckan är en mönstrad klänning från det svenska märket By Malina. (länk till Apprl)

En person som delat klänningen i sina sociala medier de senaste dagarna är bland andra Stephanie Bergström, grundare av Soft Goat och nära vän till många i kretsen kring den svenska kungafamiljen. Stephanie, som väntar sitt tredje barn de kommande månaderna, tycks se By Malina-klänningen som ett riktigt modemåste i sommar.

Klänning från By Malina

Klänning från By Malina i modellen Eve. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Och vi förstår varför. Klänningen är perfekt för varma sommardagar. Den passar lika bra till vardags som till fest. Och som många andra plagg i den här stilen går den att klä upp – och ned – som man behagar. Bär den till vita sneakers på vardagarna och till en par snygga klackar, eller fina sandaler, till helgen.

Klänningen är ju en gravidklänning, men det finns förstås mängder av andra By Malina-blåsor ute i butikerna just nu. Nedan har vi valt ut några godbitar – många är dessutom på rea! (länk till Apprl)

By Malina klänning

Klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

By Malina klänning

Blå klänning från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT