Här återupprepar Victoria sin modesuccé – se snygga detaljen

Victoria väljer svensk design – dessutom återanvänder hon som aldrig förr! Vi vet mer om hennes senaste outfit.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte på onsdagen ateljéföreningen wip:sthlm i Årsta där man, bland annat, fick hälsa på konstnären Ebba Matz ateljé.

Wip:konsthall har presenterat ett publikt program sedan 2007 med mål att vara en plats för pågående diskussioner bland konstnärer och andra yrkesverksamma inom konstområdet.

Kronprinsessan Victoria

Victoria i klänning från Tiger of Sweden.

Under besöket bar kronprinsessan en grön klänning från svenska Tiger of Sweden. Hon matchade med örhängen från Ebba Brahe och klackar från YSL. Gillar du mönstret på klänningen? Här finns en sjal i samma.  (reklamlänk från Awin.com)

Och ser ni! Victoria gör precis som förra veckan. Vad? Plockar fram ett garderobsfynd.

Även de här svarta klackarna, precis som förra veckans blå, har vi inte sett på mycket länge. Vi har ju sett dem förr, vid upprepade tillfällen. Men det var ganska många år sedan nu. Victorias stylist, Tina Törnqvist, inhandlade skorna för över 10 år sedan, runt 2008-2009. Då, 2009, såg vi dem flitigt på Victoria. Men de senaste åren har skorna lyst med sin frånvaro. Tills nu då, vill säga.

Att drottning Silvia fyndar i sin egen garderob är vanligt. Men att Victoria gör samma sak, och gräver fram plagg som har över tio år på nacken är ovanligare. Men visst är det roligt? Hållbara Victoria lever som hon lär och fortsätter att återbruka!

Gillar du Victorias klänning? Nedan finner du några liknande!

Klänning från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Awin.com)

Klänning från Other Stories

Klänning från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

 

Klänning från Arket

Klänning från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Klänning från Rodebjer. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT