Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Här bär Meghan garderobens nyckelplagg – klicka hem ditt eget ex

13 feb, 2019, 17:00 
AvJohanna Lejon
Meghan Markle i grön skjorta
Hertiginnan satsar på en grön från Hugo Boss. Hon har även en i svart. Vad vi talar om? Garderobens nyckelplagg nummer ett – skinnkjolen!
Annons

Nyckelplagg kallas de plagg som liksom ”låser upp” garderoben – som gör den öppnare och mer möjlig att kombinera på alla möjliga sätt. Ett sådant plagg är skinnkjolen. Skinnkjolen är supertrendig just nu och görs i flera modeller. Den passar dig som är kort, lång, smal, rak eller kurvig. Oavsett kroppstyp – alla ser fram ut i en skinnkjol.

Meghan Markle i grön skinnkjol
Hertiginnan Meghan i sin gröna skinnkjol från Boss.

Meghans skinnkjol – i grönt

Hertiginnan Meghan har valt att bära en skinnkjol i grönt, från Hugo Boss. Modellen hon valt är tight, i en klassisk pennkjolsform. Men det finns flera andra snygga varianter – och modeller – i butik just nu. Som ni ser kombinerar Meghan den med en grön blus, den kommer från svenska ANNONS & Other Stories och du kan klicka hem den här.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det bästa medANNONS skinnkjolen, som plagg, är att den går att klä både upp och ned, precis som man önskar. Till vardags är ANNONS skinnkjolen ursnygg med en ANNONS mjuk kashmirtröja, täckande strumpbyxor i svart och en ANNONS lägre sko i snörmodell. Till fest blirANNONS  skinnkjolen helt fantastisk ihop medANNONS en blank blus och ett ANNONS par höga pumps. 

Meghan Markle 2018
Meghan kombinerar sin kjol med en blus och ett par pumps.

Vill du kopiera Meghans look rakt av rekommenderar vi ANNONS denna gröna kjol från Vila, skjortan från ANNONS & Other Stories och så de beigefärgade ANNONS pumpsen från Ellos (de är dessutom på rea just nu!)

Annons

De snyggaste skinnkjolarna i butik just nu

Kjol i grönt

Kjol i grönt. Så lik Meghans! ANNONS Läs mer och köp här.

Skinnkjol från Other Stories

Skinnkjol i pennmodell. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons
Skinnkjol från Cos

Så fin färg! Skinnkjol i en greige kulör. ANNONS Läs mer och köp här. 

Kort skinnkjol
Annons
Kjol i burgundy
Kjol med bälte

Kjol med knappar och bälte. ANNONS Läs mer och köp här. 

 

Läs mer:

Foto: TT

Annons