Här dyker Chris mamma upp – i prinsessan Madeleines kappa

Eva O'Neill
Kronprinsessan Victoria har gjort det flera gånger. Och häromåret hakade även Madeleine på trenden. Vad vi talar om? Utlån av kläder.
Annons

Fredagen den 29 april 2016, för fyra år sedan, i samband med att kungen fyllde 70 år, gjorde prinsessan Madeleine entré på röda mattan utanför Nordiska museet. Hon var klädd i klänning från Erdem (reklamlänk via Apprl) och över bar hon en mjuk kappa i vitt med en stor härlig krage.

Annons
Madeleine
Prinsessan Madeleine i den vita kappan…

Kappan har prinsessan Madeleine burit ett flertal gånger förr, i flera års tid. Dagen efter, på lördagens firande av kungen, bar prinsessan Madeleines svärmor, Chris mamma, Eva Maria O’Neill den vita kappan.

Annons

Prinsessan Madeleine hade alltså lånat ut det vackra plagget till Eva Maria. Madeleine gjorde därmed samma sak som hennes syster, kronprinsessan Victoria, gjort ett flertal gånger, till både vänner och familj.

Eva O
… som svärmor Eva O’Neill hade på sig bara en dag senare.

På senare tid, de senaste åren, har det verkligen blivit en trend bland kungligheterna att låna ut saker till varandra. Tidigare har kronprinsessan, bland annat, lånat ut flera plagg till prinsessan Sofia.

Annons

Är du förresten sugen på en vit kappa nu i höst? Här är den absolut finaste i butik just nu (reklamlänk via Apprl) . Härligt mjuk och lyxig. Även denna (reklamlänk via Apprl) , en stilren klassiker, är riktigt snygg!

Eva O
Eva O’Neill i silverklänning och glitterskor från Jimmy Choo…

Senare samma födelsedagshelg 2016, vid lördagskvällens fest på Kungliga slottet, satsade dessutom både prinsessan Madeleine och svärmor Eva Maria O’Neill på silverklänningar. Dessutom valde de likadana skor, ett par högklackade pumps i glittrigt silver från Jimmy Choo. (reklamlänk via Apprl) De verkar onekligen ha samma smak, Madeleine och svärmor Eva.

Madeleine
Prinsessan Madeleine i silverklänning och glitterskor från Jimmy Choo.
Annons

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Här dyker Chris mamma upp – i prinsessan Madeleines kappa”

 1. Anna skriver: 11 augusti, 2020

  Dyr och exklusiv smak med andra ord.


 2. ingalisa skriver: 11 augusti, 2020

  Så bra att Sofia fick vara med på den största bilden. Vad hade hon med kappan att göra, ingenting, men hon måste vara med i alla lägen.


  1. Bea skriver: 13 augusti, 2020

   Ingalisa,
   Fattar du verkligen inte varför det är två personer på bilden?

   Fråga artikelförfattaren annars – det står tydligt och klart här i reportaget vem det är som skrivit artikeln och valt bildmaterial. Läsa kan du förhoppningsvis.


 3. Fluff skriver: 12 augusti, 2020

  Tanken går helt osökt till
  Stella Dallas.


 4. Lotta skriver: 12 augusti, 2020

  Ingalisa
  Sofia är viktigaste i kungahuset enligt Svensk dam.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar