Här dyker Chris mamma upp – i prinsessan Madeleines kappa

Eva O'Neill

Kronprinsessan Victoria har gjort det flera gånger. Och häromåret hakade även Madeleine på trenden. Vad vi talar om? Utlån av kläder.

Fredagen den 29 april 2016, för fyra år sedan, i samband med att kungen fyllde 70 år, gjorde prinsessan Madeleine entré på röda mattan utanför Nordiska museet. Hon var klädd i klänning från Erdem (länk till Apprl) och över bar hon en mjuk kappa i vitt med en stor härlig krage.

Madeleine

Prinsessan Madeleine i den vita kappan…

Kappan har prinsessan Madeleine burit ett flertal gånger förr, i flera års tid. Dagen efter, på lördagens firande av kungen, bar prinsessan Madeleines svärmor, Chris mamma, Eva Maria O’Neill den vita kappan.

Prinsessan Madeleine hade alltså lånat ut det vackra plagget till Eva Maria. Madeleine gjorde därmed samma sak som hennes syster, kronprinsessan Victoria, gjort ett flertal gånger, till både vänner och familj.

Eva O'Neill

… som svärmor Eva O’Neill hade på sig bara en dag senare.

På senare tid, de senaste åren, har det verkligen blivit en trend bland kungligheterna att låna ut saker till varandra. Tidigare har kronprinsessan, bland annat, lånat ut flera plagg till prinsessan Sofia.

Är du förresten sugen på en vit kappa nu i höst? Här är den absolut finaste i butik just nu (länk till Apprl). Härligt mjuk och lyxig. Även denna (länk till Apprl), en stilren klassiker, är riktigt snygg!

Eva O'Neill

Eva O’Neill i silverklänning och glitterskor från Jimmy Choo…

Senare samma födelsedagshelg 2016, vid lördagskvällens fest på Kungliga slottet, satsade dessutom både prinsessan Madeleine och svärmor Eva Maria O’Neill på silverklänningar. Dessutom valde de likadana skor, ett par högklackade pumps i glittrigt silver från Jimmy Choo. (länk till Apprl) De verkar onekligen ha samma smak, Madeleine och svärmor Eva.

Madeleine

Prinsessan Madeleine i silverklänning och glitterskor från Jimmy Choo.

Foto: TT