Här köper du Silvias grå poncho

Silvia på Stenhammar
Äntligen får vi en inblick i kungaparets liv på Stenhammar. Dessutom vet vi hur du kopierar drottningens säkra landetstil!
Annons

Häromveckan, då kungen fyllde år, fick vi se en hel hög med nya foton på kungaparet. Bilderna är tagna vid Stenhammars slott och vi får se kungen och drottningen på ett sätt vi aldrig tidigare gjort.

Dessutom får vi en inblick i deras vardagsliv under coronatiden. Kungaparet umgås, i stort sett, bara med varandra. De har videosamtal och telefonmöten, och där emellan tar de promenader med hunden. Dessutom passar drottningen på att utföra lite trädgårdsarbete mellan varven.

Annons
Silvia
Drottningen rensar rabatten på Stenhammars slott.

Drottningen är, som bekant, oerhört intresserad av blommor och växter. Hon har gröna fingrar och är en skicklig trädgårdsmästare. Och nu får vi se henne stående på knäna i rabatten, plockandes nässlor. Kanske till en nässelsoppa? Men ovanlig – men så välkommen – syn.

Annons
Silvia
Drottning Silvia visar upp sin nya snygga vardagslook.

Vid sidan av detta ger de nya fotona från Stenhammar oss en unik inblick i hur både kungen och drottningen klär sig mer privat. Silvias dräkter, kjolar och klänningar har bytts ut mot byxor. De högklackade pumpsen har bytts ut mot bekväma lågskor. Och ser ni – Silvia använder även ett kungligt nyckelplagg på landet. Vilket? Ponchon. Hon bär en grå stickad variant över en mjuk kashmirtröja i vitt.

Vill du ha Silvias snygga vardagsstil? Kolla då in plaggen nedan!

Grön kavaj

Scarf från Toteme

Annons

Byxor från Filippa K

Loafers från Filippa K

Snygga grå ponchos i butik 2020

Poncho från Filippa K

Annons

Poncho med volang

Poncho från Design House

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Här köper du Silvias grå poncho”

 1. IngridR skriver: 4 maj, 2020

  Drottningen ser ut som en 30- 40 åring på poncho-bilderna. Karantänen gör underverk!


 2. charlotte skriver: 4 maj, 2020

  Underbart att se snyggt klädda människor i Sverige. På 50-60-talen klädde folk upp sig i det offentliga rummet. Idag total nonchalans.


 3. Kristina skriver: 4 maj, 2020

  Kanske har hon stickat själv sin poncho? Hennes mamma stickade en kofta till Victoria, så hon kunde sticka. Kan Silvia? Kan Victoria?


 4. PernillaA skriver: 5 maj, 2020

  Ja der ser frächa ut, viktigt att hålla sig i form, ser det även på mina föräldrar som är äldre än kungaparet och som du skriver också alltid välklädda , inga mysbyxor eller liknande men det är en annan generation


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar