Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här tar Sofia efter Victoria – se fotona!

24 sep, 2020, 10:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Sofia
Onsdagen den 23 september deltog kungaparet, kronprinsessan och prinsessan Sofia vid ett möte med Global Child Forum och deras samarbetspartners. Under dagen visade Sofia upp en ny fin stickad tröja – vi vet mer om den!
Annons

Global Child Forum initierades av Kungafamiljen 2009 och är en oberoende plattform som samlar världsledande intressenter för fördjupad dialog och ökad kunskap om barns rättigheter.

Kungaparet
Kungaparet under Global Child Forum.

Vid årets partnerdag deltog kungen, drottningen, kronprinsessan (via länk) och prinsessan Sofia. Kungen inledde onsdagens möte med ett välkomstanförande:

”Det var i mars i fjol som vi höll vårt senaste möte i Partner Advisory Board. Sedan dess har mycket förändrats. Covid-19-pandemin har påverkat oss alla – men inte minst världens barn.

Coronaviruset och dess effekter slår hårt mot deras trygghet och välbefinnande. Därför känns det särskilt angeläget att vi kan hålla detta möte idag. Så att Global Child Forum kan fortsätta sitt viktiga arbete, tillsammans med er, för att barns rättigheter ska skyddas och stödjas av alla delar av samhället.”

Annons
Prinsessan Sofia
Sofia i tröja från By Malina.

Partnerdagen avslutades med att drottningen höll tal.

Under Global Child Forum visade Sofia upp en ny fin stickad tröja. En flerfärgad sådan. De kommer från svenska By Malina (reklamlänk), och är en del av märkets vinterkollektion 2020. By Malina är ju ett favoritmärke hos den svenska kungafamiljen. Och bara i höst har Victoria burit märket inte mindre än tre gånger, två av de outfitsen har varit hämtade från just den vinterkollektion som Sofia nu bär.

Gillar du Sofias tröja och vill kolla in prislappen? Scrolla då ner.

Tröja från By Malina

Det finns även en matchande kjol till tröjan. Så snyggt att bära både topp och kjol – som ett set!

Kjol från By Malina

Foto: Kungliga Hovstaterna

Annons