Här visar Victoria upp nya modefavoriten

Victoria

Victoria väljer By Malina – igen! Denna gång återanvänder hon en klänning vi sett förr.

Det blev en späckad dag för kronprinsessan Victoria. Två programpunkter avverkades. Dels ett besök på Teater Maxim i centrala Stockholm, där Victoria och Daniel mötte teaterns vd, Agneta Villman. Teatern har varit hårt drabbat under coronapandemien, och besöket handlade, bland annat, om just detta.

Victoria

Under torsdagen gav också kronprinsessan företräde för Samuel Bergenwall, forskare vid Totalförsvarets Forskningsinstitut (FOI).

Vid företrädet fick Victoria information om bakgrunden till den rådande situationen i Jemen, drivkrafterna för olika aktörer, flyktingfrågan samt den humanitära situationen för Jemens befolkning.

Kriget i Jemen har pågått i över fem år och runt 24 miljoner människor (cirka 80 procent av befolkningen) är beroende av nödhjälp, drygt 14 miljoner av dessa är i akut behov av hjälp. 70 procent av Jemens totala befolkning riskerar svält.

Victoria

Under programpunkterna bar kronprinsessan Victoria en klänning från svenska By Malina (länk till Apprl). Hon matchade den med en vinröd jacka från Greta och vinröda pumps i mocka från Rizzo. Just denna färgkombination, vinröd mod burgundy, älskar Victoria att bära.

Det är långt ifrån första gången Victoria bär By Malina i år. På Victoriadagen sågs hon i en klänning från märket, och i höst har vi sett henne i flera andra By Malina-plagg. Bland annat denna fina klänning! (länk till Apprl)

Gillar du den snygga korta jackan Victoria bär? Nedan hittar du några liknande varianter:

Blazer från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Kavaj HM

Kavaj från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Kavaj

Strukturvävd kavaj från H&M. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT