Höstens lyxigaste nyanser på nagellack 2020

Höstens lyxigaste nyanser på nagellack 2020

Det är alltid lika härligt att uppdatera sin look inför hösten - och en detalj som skapar en lyxig helhet är nagellack. Vi har nedan samlat allt du behöver för att få till den perfekta manikyren hemma, samt de finaste nyanserna på nagellack hösten 2020.

Finns det någon härligare känsla än ett par välvårdade naglar i en lyxig kulör? Inför höst och vinter bär vi gärna något mörkare nyanser i burgundy, nougat, beige och Yves Saint Laurents klassiska röda nyans.

Så får du ditt nagellack att hålla länge

För att få till en felfri manikyr hemma finns det några saker du kan göra för en perfekt finish och för att lacket ska hålla länge.

1. Börja med att peela eller exfoliera nagelplattan för att få bort all smuts, det hjälper nageloljor att tränga in djupare och ger den bästa möjliga ytan för lackningen. Du kan använda dig av en exfolierande produkt från din ansiktsrutin eller en bodyscrub.

Filorga-nagellack-manikyr-hemma

Exfolierande peeling från Laboratoires Filorga för ansiktsvård som du även kan använda på dina naglar. Här finns den att köpa (länk till Nordicfeel).

2. Fila sedan dina naglar till den längd och form du önskar, för bäst resultat ska du använda dig av en glasfil framför en sandkornig. Det gör att ytan längst ut på nageln blir mjukare och har svårare för att bli flisig.

3. Peta ner dina nagelband och smörj in dina händer med en härlig handkräm eller vårdanden nagelolja. Just för att mjuka upp nagelband och ytor där lacket ska appliceras. Det är väl värt att investera i ett bas- och topplack för att få din manikyr att hålla länge. Var noga med att låta dem torka in mellan varven av lack.

Baslack-topplack-nagellack

Ett topplack från Sally Hansen finns att köpa här (länk till butik). Ett baslack från Seche finns att köpa här (länk till butik).

Här listar Svensk Dam de lyxigaste nyanserna på nagellack för hösten 2020

Nagellack-OPI-morkrott-hostnaglar

En djup burgundy-nyans från OPI i färgen ”Got the Blues” att bära hela säsongen. Här finns det att köpa (länk till Nordicfeel).

Ljusrott-nagellack-yves-saint-laurent

En klarröd nyans från Yves Saint Laurent ”La Laque Couture” som passar perfekt till en stilren look. Här finns det att köpa (länk till butik).

Morkbeige-nagellack-OPI-manikyr

Ett klassiskt djupt rosa nagellack från OPI i färgen ”Eykjavik Has All The Hot Spots”. Här finns det att köpa (länk till Nordicfeel).

Nagellack-host-Gucci-vernies-a-ongles

Guccis nyhet ”Vernis a Ongles”  i en tidlös röd nyans som ger en glansig yta. Här finns det att köpa (länk till butik).

Morkbrunt-nagellack-idun-manikyr-hemma

En mörk nyans i färgen Granat från Idun Minerals. Här finns det att köpa (länk till butik).

Morkrosa-nagellack-essie-manikyr

En mjuk beige nyans från Essie ”Lady Like”, som passar perfekt till plagg i mörkare färger. Här finns det att köpa (länk till Nordicfeel).

Morkrott-nagellack-yves-saint-laurent

Yves Saint Laurens klassiska röda nyans ”La Laque Couture Rouge Dada”. Här finns det att köpa (länk till butik).

Beige-nagellack-tom-ford

En intensiv beige nyans från Tom Ford med full täckgrad. Här finns det att köpa (länk till butik).

Rott-nagellack-essie-manikyr

Möt hösten i ett brun/rött nagellack från Essie i färgen ”Shearling Darling”. Här finns det att köpa (länk till Nordicfeel).

Nougatfargat-nagellack-OPI

En ljus nougatnyans från OPI i färgen ”Fall-Ing For Milan”. Här finns det att köpa (länk till Nordicfeel).

Foto: TT