Indiska lanserar yogakollektion – till förmån för utsatta kvinnor

Indiska lanserar yogakollektion – till förmån för utsatta kvinnor
I dag lanserar Indiska en helt ny yogakollektion. Samtidigt drar de igång ett insamlingsprojekt till stöd för utsatta kvinnor i Indien. Se hela kollektionen här.
Annons

Gör som Meghan och Sofia! Börja träna yoga.

I dag, den 6e februari, lanserar Indiska sin efterlängtade yogakollektion. Flera av plaggen är tillverkade av återvunnet material och färgskalan går i grönt, blått och beige. De är inspirerade av djur och natur och kollektionen består utav träningstoppar, linnen och byxor.

Gör ett yogapass – skänk en slant

I samband med lanseringen väljer Indiska att starta ett insamlingsprojekt som de kallar “Yoga for rights“. Yogainstruktörer över hela landet kommer hålla i yogapass under lördagen den 8 februari där de uppmanar sina deltagare att skänka 50 kronor till insamlingen. Indiska kommer även att uppmuntra sina kunder att skänka pengar.

Annons

Tillsammans med Hungerprojektet (som arbetar med att stärka kvinnor, i olika delar av världen) kommer Indiska stötta arbetet med att minska diskrimineringen mot kvinnor och flickor i Indien, genom bland annat ledarskapsutbildningar till de som är politiskt aktiva. Syftet är att de ska lära sig ta plats bland ledare och driva frågor om flickor och kvinnors rätt till ett liv fritt från våld och förtryck.

Annons

Yoga – ett sätt att stärka kropp och själ

Yoga har kommit att bli ett populärt träningssätt i Sverige. Kanske har det att göra med kombinationen av mental avkoppling och fysisk utmaning. Att samtidigt som du stärker din bålstabilitet få en paus från vardagens stress och höga ljudnivå. Att Indiska väljer att starta en insamling till just kvinnor i Indien är kanske inte så förvånande eftersom de är verksamma där. Indien är också ett av de farligaste länderna i världen för kvinnor att leva i.

Indiskas yogakollektion

Det är en liten kollektion, som vänder sig till alla som tycker om att röra på sig. Men framför allt de som utövar yoga där plaggen behöver sitta skönt och inte störa träningen. Se och köp hela kollektionen här! (reklamlänk via Apprl)

1. Sköna linnen

Indiska yogalinne med leopardmönster

Annons

Indiska yogalinne med mönster

Indiska yogalinne med blommönster

2. Vackra toppar

Indiska yogatopp med blommor

Annons

Indiska yogatopp i leopardmönster

Indiska yogatopp mörkblå

3. Tights med hög midja

Indiska yogabyxa med leopardmönster

Annons

Indiska yogabyxa med bladmönster

Indiska yogabyxa med blommönster

Foto: Indiska

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar