Inspireras av Sofia! Här hittar du hennes perfekta vardagsväska

Sofia

Att hitta den perfekta vardagsväskan är inte lätt. Men prinsessan Sofia har lyckats. Vi vet mer om hennes snygga tote.

Det var i slutet av november 2019 som prinsessan Sofia närvarade vid Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors rikskonferens i Stockholm.

– Myndighetens årliga rikskonferens är en av de viktigaste mötesplatserna för personer som arbetar med eller fattar beslut som rör unga eller civilsamhället i Sverige. Årets tema är ungas möjlighet till inflytande. H.K.H. Prinsessan Sofia har ofta visat sitt stora engagemang för barn och ungas levnadsvillkor och rättigheter. Det är därför en stor ära för oss att hon har möjlighet att närvara, sa generaldirektör Lena Nyberg i samband med konferensen.

Sofia

Rikskonferensen har arrangerats sedan mitten av 1990-talet och startades av dåvarande Ungdomsstyrelsen. Syftet är att sprida kunskap om, ge möjlighet till erfarenhetsutbyten och inspirera till initiativ för att förbättra ungas sociala inkludering och möjlighet till inflytande. Rikskonferensen pågick under två dagar, 27-28 november, och samlar varje år cirka 800 personer.

En av de frågor som togs upp på rikskonferensen är näthat mot unga som engagerar sig i viktiga samhällsfrågor. Och det var givetvis en av anledningarna till att prinsessan Sofia fanns på plats.

Sofias väska

Under konferensen var prinsessan Sofia klädd i svart kashmirtröja och svart kjol. Dessutom hade hon en ny väska som rymde allt en prinsessa kan behöva. Väskan, en så kallad tote, kommer från Åhléns märke Wera. (reklamlänk från Adtraction)

Sofia toppade outfiten med smycken från Emma Israelsson.  (reklamlänk från Awin.com)

Väska från Wera. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Adtraction)