Inspireras av Victoria – här är höstens finaste kappa

Återigen visar kronprinsessan hur stilfull och helrätt hon är. Här bär hon hösten och vinterns trendigaste kappa. Klicka hem din egen!

Tisdagen den 5 februari i år besökte kronprinsessan Victoria Stockholm vatten och avfalls verksamhet i Högdalen samt Högdalenverket. Besöket inleddes på Stockholm vatten och avfalls kontor i Högdalen där kronprinsessan, tillsammans med finansborgarrådet Anna König Jerlmyr och miljö- och klimatborgarråd Katarina Luhr, fick information om avfallshanteringen i Stockholm samt om en ny automatiserad sopsorteringsanläggning för avfallshantering som planeras.

Kronprinsessan Victoria i beige kappa

Victoria i kappa från Max Mara.

Kronprinsessans kappa – från Max Mara

Kronprinsessans uppdrag var givetvis spännande – men i fokus för bevakningen stod också hennes snygga klädval. Victoria bar en vacker beige kappa, kamelfärgad, från Max Mara. (reklamlänk från Apprl)

Exakt den modell som kronprinsessan hade på sig är slutsåld men en liknande hittar du här. (reklamlänk från Apprl) Även här finns en snarlik variant. (reklamlänk från Apprl) Prislappen? Ja, den är en smula dyr. Det kan man konstatera.

Kappan – ett nyckelplagg

Just den kamelfärgade kappan är ett nyckelplagg i höst och vinter. Att den kallas nyckelplagg beror på att den, så att säga, låser upp garderoben genom att den går att kombinera med otaliga andra plagg – i oändlighet. En kamelfärgad kappa går, liksom en blå eller svart variant, att matcha med precis allt. Se hur Victoria bär den och inspireras. Den är lika snygg till en kashmirtröja och ett par dressade kostymbyxor samt svarta boots som till en knälång kjol, t-shirt och ett par sneakers. Den beigefärgade kulören är dessutom ursnygg till jeans.

Klicka hem de snyggaste beigea kapporna just nu

Trenden att välja kamelfärgad kappa och inte en mer klassisk svart eller blå håller i sig hösten och vinter 2019 och 2020. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har valt ut de allra snyggaste beigea och kamelfärgade kapporna i butik just nu!

Beige kappa

Kappa från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Beige kappa från Filippa K

Kappa från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Beige kappa från & Other Stories

Kappa från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Beige kappa i ull

Ullkappa från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Kappa från Tiger

Kappa från Tiger of Sweden. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Beige kappa från Dagmar

Kappa från Dagmar. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: