Inspireras av Victoria – här är klänningarna med det lilla extra

Victoria på Polar

Drömmer du om en prinsessklänning? Eller vill du sticka ut på festen i en färgstark partyblåsa som har det där lilla extra? Här tipsar vi om 6 klänningar som passar perfekt till sommarens alla fester!

Våren 2020 närmar sig med stormsteg och snart är det dags att plocka fram vår- och sommargarderoben. Har du en stor fest som väntar i sommar – så som en bal, ett bröllop eller någon annan tillställning, så kan det vara hög tid att leta efter klänning redan nu. För flera stora modevaruhus släpper nu sina festkollektioner och vissa favoriter har en tendens att säljas slut relativt snabbt.

Bal- och festklänningar som sticker ut

Så, är du på jakt efter en klänning som har det där lilla extra och som sticker ut från mängden så har vi handplockat några favoriter du hittar i butik just nu. Scrolla ner och inspireras!

Ni minns väl Victorias snygga klänning ovan, som hon bar på Polarprisgalan 2019. Den kommer från Selam Fessahaye.

1. Tyll i flera lager

Rosa tyllklänning med volanger

Rosa klänning med volanger och tylltyg i flera lager från Needle & Thread. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

2. Tyllkjol med volanger

Balklänning i tyll från H&M

Klänning från H&M i återvunnen polyester. Klänningen har en tyllkjol i volanger och reglerbara axelband. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

3. Tidlöst och trendigt i ett

Champagnefärgad balklänning med öppen rygg

En elegant champagnefärgad klänning i rosa nyans och kimono-modell från Asos Edition. Klänningen har djup rygg och har en dold dragkedja baktill. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

4. Romantisk och feminim

Vit maxiklänning med öppen rygg

En bröllopsliknande klänning med öppen rygg dekorativa blommor. Klänningen har öppen rygg och kommer från Asos Edition. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Apprl)

5. Moderiktig

Klänning från Lindex

Klänning från Lindex. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

6. Vadlång tyllklänning

Klänning från H&M. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)