Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Inspireras av Victoria – här köper du den varma dunkappan

13 jan, 2020, 12:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471471?imageId=5471471&width=1320&height=689
Rebecca Wictor
Victoria i blå dunkappa
Håll dig varm och torr med slitstarka och snygga plagg i vinter. Här har vi valt 9 värmande ytterplagg som fungerar lika bra i stugan som på väg till jobbet.
Annons
Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskarBrand logo
Modeexperten: Här är kläderna som Victoria älskar

Är du trött på att frysa? Vara för dåligt klädd på väg till jobbet och känna de isande vindarna kyla ner benen? Inga tjocka strumpbyxor i världen kan hjälpa vissa vinterdagar. Då gäller det att ha bra, värmande kläder att ta fram. Men det är inte alltid helt lätt att hitta de som funkar lika bra i stugan som på väg till jobbet. Det vill säga funktionella och snygga. Därför tipsar vi om några favoriter vi hittat denna säsong.

Inspireras av kronprinsessan Victoria – som kör med en lång, blå, dunvariant! Gillar du Victorias lite extra mycket kan vi tipsa om denna! (reklamlänk)

Dunkappa från Kappahl
Annons

Värmande funktionsplagg

Lager på lager anses vara det absolut bästa sättet att hålla sig varm på. Gärna med ull närmst kroppen, eftersom ull har egenskapen att värma även när det är blött. Vill du inte ha flera lager att byta om från när du kommit fram till jobbet, krävs det desto mer utav fina ytterkläder. Viktigt är att sömmarna är tejpade, för att inte släppa in vatten. Kolla alltid på baksidan av plagget för att kontrollera tejpade sömmar. Att ha koll på vattenpelare är en annan sak, minst 8 000 millimeter ska plagget klara för att anses vattentätt. Här kommer några utvalda ytterplagg som håller dig varm i vinter:

Täckkjolar

1. Vinröd kort termokjol från Bergans of Norway

termokjol röd bergans of Norway

Tillverkad i vindtätt och vattenavvisande material, vadderad med lätt PrimaLoft Silver Insulation Eco som skyddar mot väder och vind och ger extra värme till rumpa och lår. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

Annons

2. Elegant långkjol

Kviltad termokjol från Cellbes

En elegant, vadderad och kviltad överdragskjol med sidfickor. Omlottskärning fram och stängs med tryckknappar i midjan. Reflextryck bak för den som rör sig mycket i trafiken. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

3. Lång täckkjol med två fickor och värmande vaddering

Enkel svart termokjol från Everest

Med ett elastiskt parti i midjan för bra passform och med tvåvägs dragkedja utmed ena sidan för enkel på- och avtagning. Plagget är fritt från miljöfarliga fluorkarboner. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

Annons

Vinterkappor

1. Svart kappa i enkel design

Everest termokappa svart

Everest W Long Quilt Coat har en praktisk vindslå bakom dragkedjan för att hindra vind och kyla att tränga igenom men också sprund med knappar nertill i sidorna för bättre rörlighet. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

Rains pufferjacka grå

2. Fodrad dunfri puffer jacket

En riktigt snygg värmande kappa från Rains gjord av vädrande och vattentätt material. Puffer Jacket använder sig av 3M™ Thinsulate™ dunfritt foder. Skön att ha under riktigt kalla dagar. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

Annons

3. Stilig kappa med bälte

Värmande kappa från Gant oliv

En olivgrön skönhet från Gant. Kappan är helt vändbar, så att du kan byta look under säsongen. Den har en vattenavvisande finish och varm vaddering. Midjan kan dras in för en feminin och smickrande silhuett. Här kan du köpa den! (reklamlänk)

Överdragsbyxor

1. Blommiga och värmande

kari traa blommig skidbyxa

För dig som gillar mönster finns de här fina byxorna från Kari Traa. Helicopter Pant har 10 000 i vattenpelare och lättare vaddering för extra värme. Här kan du köpa byxorna! (reklamlänk)

Annons

2. Hallonrosa, klassisk modell

Ett par härligt rosa byxor från Bergans of Norway. Yttertyget i två lager är tillverkat i 100% återvunnen polyester! Här kan du köpa byxan! (reklamlänk)

3. Enkel svart modell

svart skidbyxa från cellbes

Vadderad och fodrad byxa i funktionsmaterial från Cellbes. Bekväm modell med vattentäta dragkedjor. Här kan du köpa byxan! (reklamlänk)

Foto: TT

 

Annons