Jenny Strömsteds blå draperade klänning är en riktig budgetfavorit – här hittar du den!

jenny strömstedt blå klänning nyhetsmorgon

Den blå klänningen och skorna som Jenny Strömstedt bar i TV4 Nyhetsmorgon kommer från en svensk kedja och kostar faktiskt inte en förmögenhet – tvärtom! Vi guidar dig direkt till var den snygga outfiten finns.

Programledaren Jenny Strömstedt går från klarhet till klarhet – i TV4 Nyhetsmorgon bär hon gång på gång snygga outfits och morgonens sändning var inget undantag. I torsdagens sändning, som liksom de flesta dagar stylades av stylisten Siroun Forsberg (@siroun.stylisttv4 på Instagram), bar hon en riktigt snygg klänning som alldeles säkert fick många att haja till – den var nämligen i den perfekta kleinblå nyansen som är riktigt snygg på sommaren, och resten av året med, för den delen.

Precis som många andra av Jenny Strömstedts looks så kommer även den här klänningen från & Other Stories. Den har en hög halsringning, en omlottskärning i kjolen och det som verkligen fångar ögat är den dekorativa snurrade twisten mitt fram som ger en lätt draperad effekt.

Klänningen är vadlång med en snygg, lätt asymmetrisk, skärning längst ned och har korta ärmar med ett snyggt fall. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå klänning jenny strömstedt i tv4 nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen finns också i en beige variant som är perfekt att bära även resten av året och som just nu är nedsatt med 40 % på rean. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

beige draperad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Även de snygga skorna som Jenny Strömstedt bar kommer från & Other Stories. De är så kallade mules, alltså skor med öppen tå och slip-in-öppning bak, som är gjorda i ljusbeige skinn. De har även en tjock blockklack som gör dem sköna att gå i, läs mer och köp dem här (reklamlänk från Adtraction).

jenny strömstedt beiga skor i nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Om du föredrar en tunnare klack så finns det en liknande modell hos samma kedja i en något mörkare beige nyans, läs mer och köp dem här (reklamlänk från Adtraction).

beiga mules i läder

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Läs mer:

Här finns Jenny Strömstedts stilsäkra klänning – den perfekta sommarklänningen!

Här hittar du Tilde de Paulas snygga klänning – till budgetpris

Kronprinsessans nya sommarstil – här hittar du klänningen