Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Vi drömmer om Jenny Strömstedt blommiga sommarklänning – här hittar du den!

jenny strömstedt blommig klänning i TV4 Nyhetsmorgon

Den blommiga klänningen som Jenny Strömstedt bar i TV4 Nyhetsmorgon är den perfekta sommarklänningen. Vi guidar dig till var kan du köpa den!

Jenny Strömstedt fortsätter att hålla stilfanan högt i TV4 Nyhetsmorgon; i en av helgens sändningar bar hon en riktigt vacker sommarklänning som fick många att undra var den kommer ifrån.

jenny strömstedt blommig omlottklänning i TV4 Nyhetsmorgon
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

På TV4:s huvudansvariga stylist Siroun Forsbergs Instagramkonto @siroun.stylisttv4 haglade kommentarerna in: "Ljuvlig sommarklänning" skrev en användare, medan en annan utbrast "Underbar sommarklänning, så fin på dig" och en tredje "Här är verkligen sommarfin klänning. Blommor och svensk sommar plus jordgubbar det är livet det". En annan användare skriver "Älskar klänningen! Gick in och beställde hem den direkt. Tack!"

Finns det någon som inte älskar Jenny Strömstedts blommiga klänning? Ja, kanske en, enligt Jenny Strömstedts eget Instagramkonto: ljudteknikern Jacob som inte hade en linning att fästa mikrofonen i:

Men så länge du inte ska stå på scen eller av någon annan anledning behöver fästa något i klänningen så skulle vi säga att det faktiskt är den perfekta sommarklänningen!

Den vadlånga klänningen är lätt utställd med en diskret volangkant nedtill, har en vacker omlottskärning och korta puffärmar som ger en romantisk känsla. Pricken över i:et är det vackra, något utsuddade, blommönstret som går i toner av rosa och grönt som passar perfekt till den vita basen på klänningen.

Var kommer Jenny Strömstedts blommiga klänning från?

Precis som många andra av Jenny Strömstedts looks den senaste tiden så kommer även den här från den svenska kedjan & Other Stories. Den finns i skrivande stund kvar i samtliga storlekar och vi vågar lova att du kommer att vilja bära den under många somrar och vårar framöver. Du kan läsa mer och köpa den här (länk till & Other Stories).

blommig omlottklänning som jenny strömstedt bar i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen är del av en kollektion som även innehåller & Other Stories allra första barnplagg och som är designad för att den som vill ska kunna matcha med sina små. Den här klänningen har samma mönster och finns i skrivande stund i flera olika barnstorlekar. Perfekt för dig som vill klä familjen i liknande plagg i sommar! Läs mer och köp klänningen för barn här (länk till & Other Stories).

blommig klänning för barn att matcha med mamma

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Läs mer:

Här finns Jenny Strömstedts stilsäkra klänning – den perfekta sommarklänningen!

Kungliga favoritskon – prinsessan Sofia gör som prinsessan Madeleine

Här hittar du Tilde de Paulas snygga klänning – till budgetpris

Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!
2:27

Efter reklamen: Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!

(2:27)

Slå på ljud