Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

I höst vill vi bära Jenny Strömstedts stilsäkra leopard-outfit – här finns plaggen

27 sep, 2021, 09:04 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4 på Instagram
Jenny Strömstedt i en leopardmönstrad långärmad polotröja, bruna manchesterbyxor och beige boots
I helgen bar Jenny Strömstedt den ultimata höstoutfiten som är både snygg och skön. Här hittar du de stilsäkra och trendiga plaggen!
Annons

Vem älskar inte leopardmönster? Oavsett om du vanligtvis är ett fan av mönstret eller inte så håller de flesta med om att looken som programledaren Jenny Strömstedt bar i TV4 Nyhetsmorgon i helgen var riktigt stilsäker.

Under lördagens sändning kunde vi nämligen se Jenny i en smickrande långärmad polotopp med ett tryckt leopardmönster. Jenny, som precis som vanligt stylades av TV4:s stylist Siroun Forsberg, bar toppen med ett par vida manchesterbyxor i en mörkbrun nyans.

Jenny Strömstedt leopardtopp med polo, bruna manchesterbyxor och beige stövlar

Under sändningen bar Jenny den något transparenta toppen med ett svart linne under, men det går även bra att bära den utan linne. Toppen är dessutom ett riktigt budgetfynd – den kommer från & Other Stories och kostar endast 290 kronor. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Liksom toppen kommer även byxorna från & Other Stories. De prickar in höstens stora 70-talsinspirerade trend och passar till det mesta i din garderob, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Och det 70-talsinspirerade modet slutar inte där – till plaggen bar Jenny Strömstedt ett par beiga stövlar i "sock boot"-modell med halvspetsig tå fram och en stabil blockklack. De är gjorda i läder och kommer också från & Other Stories, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Om det var leopardmönstret du föll för i Jennys outfit så finns det även en lång klänning i samma design hos & Other Stories. Klänningen är långärmad och har en v-ringning med knappar samt en trendig krage, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Läs mer:

Så blir Nobel 2021!Brand logo
Så blir Nobel 2021!
Annons