Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jenny Strömstedt i vinterns finaste stickade klänning – köp looken här

08 nov, 2021, 12:56 
AvSandra Bohlin
jenny strömstedt nyhetsmorgon tv4 stickad klänning
Shoppa Jenny Strömstedts snygga Nyhetsmorgon–look med vinterns snyggaste stickade klänning och ett par bruna boots! Här kan du köpa outfiten.
Annons

Vi slutar inte att inspireras av programledarnas tv-looks! I helgens TV4 Nyhetsmorgon såg vi återigen Jenny Strömstedt i en vacker och inspirerande look ihopsatt av stylisten Siroun Forsberg. Stickat är en av vinterns starka trender och det är precis i linje med vad Jenny bar under sändningen – en perfekt vinter-look som passar såväl till fest som till hemmamyset och kontoret.

Jenny Strömstedt i en stickad klänning och bruna stövlar

Hon bar en lång stickad klänning i en alpacka- och ullblandning med ett asymmetriskt mönster i en kombination av beige, brunt och dovt lila. Den medellånga klänningen med långa ärmar är ett snyggt och varmt val perfekt till den kallare säsongen som är på ingång. Klänningen är, som många programledarens andra stilfulla outifts, från märket & Other Stories. Den stylas med ett par bruna stövlar i högre modell från ECCO. Nedan kan du klicka hem både klänningen och skorna – perfekt för årets stilfulla vintergarderob!

Annons
jenny stromstedt nyhetsmorgon tv4 stickad klanning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
jenny stromstedt nyhetsmorgon tv4 bruna stovlar
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid
Annons