Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändisarnas bästa solskydd – krämerna de föredrar

28 mar, 2019, 20:00 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine använder ACO, Drew Barrymore föredrar Clinique. Vi vet vilka solskydd kändisarna (och kungligheterna) helst smörjer in sig med – och var du klickar hem tuberna!
Annons

Våren är här – och solen med den! Det är dags att skydda huden mot de starka strålarna. Klicka hem kändisarnas bästa solskydd redan i dag.

Charlize Theron

Charlize Theron, skådespelerska, smörjer sig helst med en kräm från La Roche-Posay. Anthelios Ultra från La Roche-Posay är en solkräm för ansiktet. Med en solskyddsfaktor på SPF 50+ så har den ett högt skydd. Solkrämen är speciellt utvecklat för att kunna användas under ögonen. Fördelen med att den är svettresistent är att produkten inte rinner och svider i ögonen när man svettas.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Solkräm från La Roche Posay

Solkräm från La Roche-Posay. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Madeleine på Childhoodgala

Prinsessan Madeleine, i sin tur, föredrar en solspray från svenska ACO. Denna sågs hon med under en semester i Florida nyligen. ACO Sun Transparent Spray är en solkräm med SPF 30. Den har en lätt konsistens och sprayas på huden. Solsprayen absorberas snabbt på huden.

Annons
Solspray från ACO
Drew Barrymore

Drew Barrymore sägs vara oerhört förtjust i sitt solstick från Clinique. Clinique Targeted Protection Stick är ett solskyddande stick som effektivt skyddar känsliga områden mot solskador och för tidigt åldrande av huden som UVA – och UVB – strålarna orsakar. Skyddar och lindrar. Testad av ögonläkare och hudläkare. Oljefri.

Annons
Solstick
Laura Dern

Skådespelerskan Laura Dern använder helst Dermalogicas Dynamic Skin Recovery SPF50. Denna mediumlätta, fuktgivande dagcreme/mjukgörare med UV-skydd innehåller patenterade polypeptider, glukosamin och sojaproteiner. De stimulerar kollagensyntesen, stärker hudens antioxidativa skydd mot fria radikaler och förebygger tidigt hudåldrande.

Annons
Dermalogica

Solkräm från Dermalogica. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Meghan Markle

Hertiginnan Meghan älskar sin primer från Laura Mercier, en primer som också fungerar som solskydd.

Annons
Primer från Laura Mercier

Läs mer:

Foto: TT

Annons