Kate i svensk budgetdesign – här hittar du hennes snygga klänning

Kate i klänning från & Other Stories

Wow, Kate väljer svensk design på nya fotona från Chelsea Flower Show. Hennes klänning kommer från & Other Stories.

Häromdagen tog Kate och William med sig barnen för en tripp till Chelsea Flower Show, där Kate designat en hel trädgård – fylld av lummig grönska och spännande äventyr för såväl stora som små!

– Jag känner verkligen att naturen, och att vara aktiv utomhus, har stora fördelar för vårt fysiska och mentala välbefinnande – särskilt för små barn.Jag hoppas verkligen att det skogsland som jag, vi, skapat verkligen inspirerar familjer och barn att komma ut, njuta av naturen och tillbringa kvalitetstid tillsammans, har Kate själv slagit fast.

Kate i klänning från & Other Stories

I bakgrunden skymtar Kates klänning från & Other Stories.

Det bar Kate på Chelsea Flower Show

Under besöket på Chelsea Flower Show var Kate ledigt klädd i en underbar sommarklänning. Och vet ni! Klänningen är av svensk design! Den kommer från & Other Stories och du hittar den här! (reklamlänk från Apprl) Ett riktigt budgetkap.

Klänning Stories

Klänning från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk från Apprl)

& Other Stories (reklamlänk från Apprl) har, på kort tid, seglat upp och blivit ett favoritmärke hos Europas kunglighet. Meghan har burit det svenska varumärket, liksom Kate och även våra svenska prinsessor, prinsessan Sofia och kronprinsessan Victoria.

Så startade & Other Stories

Kate och familjen på Chelsea Flower Show.

Kate och familjen på Chelsea Flower Show.

& Other Stories såg dagen ljus i början av 2010-talet. Butikskonceptet startade med skönhetsprodukter som utgångspunkt, men har, primärt, kommit att sälja kläder, skor,  väskor, underkläder och smycken.

Butikskedjan har, under åren, fått en hel del uppmärksamhet – inte minst på grund av, eller tack vare, sina härliga designsamarbeten med alla från designduon bakom Rodarte, till musiker som Kim Gordon och Lykke Li.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: