Kates favorithudkräm avslöjad – och du måste kolla in priset

Smakar det så kostar det? Inte alltid! Kates bästa dagkräm kommer från budgetmärket Nivea.

Hon må vara hertiginna – och rik som ett troll. Men Kate Middleton, hertiginnan Catherine, är prismedveten också hon.

Sajten Good Housekeeping har listat Kates bästa budgetprodukter. Favoritläppglanset från Clarins (länk till Apprl) finns på listan, liksom den volymgivande mascaran från Lancome (länk till Adtraction). Och bland alla härliga produkter ryms också en riktig beautyklassiker. En kräm från Nivea.  (länk till Apprl)

Kates sågs plocka upp krämen i butiken Boots på Kings Road i Londom, strax efter sitt och Williams bröllop 2010.

Nivea kräm

Hudkräm från Nivea. Läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Nivea Creme är perfekt för armbågar, knän, händer och ansikte – och passar både vuxna och barn. Formulan av Eucerit, Panthenol och Glycerin återfuktar intensivt och lugnar huden, skriver sajten Lyko om krämen.

Och vet ni!

Lika förtjust i Nivea är Meghan. När hertiginnan av Sussex, i en intervju med sajten Beautybanter, skulle lista sina favoritprodukter för kropp, ansikte och hår valde hon att ta med en enkel (med effektiv) hudlotion som inte kostar mer än 60 kronor. Det bästa av allt? Den finns att köpa nästan över allt.

– Jag använder den religiöst! Det här är, på riktigt, min bästa produkt på marknaden. Den är tillgänglig och prisvärd och får min hud att både kännas och se otrolig ut. Kunde jag hitta en skulle jag köpa en hel låda av den här produkten, berättar Meghan i intervjun (som du kan ta del av här!). 

Så, vad är det för lotion Meghan gillar då? Jo denna, Niveas Forming bodylotion Q10 Plus.  (länk till Adtraction)

Nivea

Lotion från Nivea. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT