Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kates örhängen är trendigast i sommar – här köper du dina egna

16 jul, 2019, 16:00 
AvJohanna Lejon
Kate i pärlörhängen
Prinsessan Sofia har ett par – hertiginnan Catherine likaså. Vad vi talar om? Ett par pärlörhängen – trendigare än någonsin!
Annons

På kung Carl XVI Gustafs födelsedagsfirande på Valborgsmässoafton dök prinsessan Sofia upp i ett par nya örhängen, med pärlor! Örhängena var signerade svenska Sophie Gyllenhammar och hennes Sophie by Sophie (reklamlänk). På Wimbledon valde Kate att bära pärlörhängen hon också, de kommer från svenska In2Design.

Sofia och Kate är helt rätt ute visar det sig! Smycken med pärlor är så perfekta just nu!

Så startade trenden med pärlor – och stylar du dem

Men, hur har trenden med pärlor sett ut genom åren?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det var Gabrielle Chanel, kanske mer känd som Coco, som startade den moderna trenden med pärlor – för mer än 50 år sedan. I år, sommaren 2019, är pärlsmycken trendigare än på länge.

Men, hur stylar du då pärlsmyckena? För att få en modern känsla så är det smart att styla pärlor med enklare plagg, för att bryta av det vackra, klassiska, och göra stilen mer uppdaterad och mindre stel. Bär örhängena till en vit skjorta, och ett par blå jeans. Eller till en sommarkjol och en mjuk kashmirtröja. Eller till fest förstås! Pärlor är ursnygga till något svart… Hur som: pärlor i alla dess former är superheta, från mer klassiska pärlhalsband till stora asymmetriska sötvattenspärlor. Så passa på att gå loss ordentligt med pärlorna! Sophie by Sophie har mängder av fantastiska varianter!

Annons

Snyggaste pärlörhängena i butik just nu

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har listat de finaste pärlörhängen i butik just nu. Kolla in dem nedan!

Örhängen WOS
Örhängen med pärlor

Örhängen med pärlor från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Örhängen med pärlor

Örhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Örhängen från Syster P

Örhängen med pärlor från Syster P. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Foto: TT

Annons