Kickstarta 2020 med en snygg och praktisk träningsväska

Vill du också kickstarta 2020 med att ge träningen en extra chans? Då är det dags att börja redan nu med att investera i kläder och accessoarer som kan inspirera dig – och kanske ge dig den sista kicken som kan behövas ibland. Här är sju snygga träningsväskor som rymmer allt du behöver!

Är du sugen på att starta det nya året med att ta hand om dig själv och låta träningen bli en del av vardagen? Låt då 2020 bli året då du tar tag i dina mål och låter hälsan vara din största prioritet.

För oavsett om du har ett mål med din träning eller om du bara vill röra på dig för endorfinernas skull så finns det något för alla. Det gäller bara att hitta den träningsform som du tycker är roligast och som passar just dig bäst.

Om du behöver lite extra motivation så kan ett tips vara att börja investera i fina träningskläder som ger dig den där extra kicken du kan behöva för att ge dig iväg.

Det finns en hel del snygga alternativ i butik just nu som både fungerar som en fin accessoar och en hjälpande hand. Så om du har bestämt dig för att kickstarta det nya året med en tripp till gymmet så är det dags att investera i en träningsväska som faktiskt håller måttet.

Så glöm bort för små väskor som inte rymmer alla kläder, eller alternativ som inte tål att släpas fram och tillbaka till gymmet. Den sportiga trenden är här för att stanna och träningsväskan är hetare än någonsin.

Nedan har vi listat våra favoriter som du kan hitta i butik just nu. Scrolla ner för att inspireras!

Träningsväskor i butik 2020

Träningsväska från Nike med separat skofack

Träningsväska i svart färg med smarta fickor och separat skofack, från Nike. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

 

Grön träningsväska från Adidas med extra fack

Stor träningsväska i grön färg med vadderad axelrem som är tillverkad i återvunnet material, från Adidas. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Weekendväska från Sandqvist

Elegant väska med plats för yogamattan som är tillverkad i återvunnet material, från Sandqvist. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

 

Svart träningsväska med många fickkor från Röhnisch

Svart träningsväska med justerbar rem och vattenavvisande material, från Röhnisch. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Enkel träningsväska i blå färg

Träningsväska i enkel modell och ljusblå färg, från Design Letters. Här kan du köpa den. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Träningsväska från Adidas i svart färg

Träningsväska med plats för extra förvaring på insida och utsida, från Adidas. Här kan du köpa den. (reklamlänk från Adtraction)

Vill du ha en lyxigare variant? Kolla in någon av dessa väskor! (reklamlänk från Apprl)

Foto: TT