Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Hitta kontorsstilen i höst – sno stilen av TV4:s programledare

05 okt, 2021, 07:58 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4 på instagram
kläder på TV4 nyhetsmorgon, nyheterna, Efter fem och Malou efter tio
Ska du också börja jobba på kontoret igen efter över ett år av hemmajobb? Inspireras av Tilde de Paula, Maria Forsblom, Matilda Boza, Sofia Geite, Soraya Lavasani, Jenny Alversjö och Malou von Sivers för snyggaste jobbstilen i höst!
Annons

Att TV4:s programledare allt som oftast är riktigt välklädda vet vi redan. Men visste du att många av plaggen som bärs i TV4 Nyhetsmorgon och i TV4-nyheterna faktiskt kommer från kedjorna? Med andra ord kan du inspireras av Tilde de Paula, Jenny Alversjö och de andra programledarna – och till och med sno stilen med samma plagg utan att bli ruinerad!

Kläder i TV4 Nyheterna och Nyhetsmorgon 2021

Den senaste tiden har vi sett många stilsäkra outfits i tv-rutan som dessutom är perfekta för dig som ska gå tillbaka till kontoret och behöver ny klädinspiration. Samtliga är stylade av TV4:s huvudstylist Siroun Forsberg – här har vi samlat de snyggaste looksen på Sofia Geite, Matilda Boza, Tilde de Paula, Jenny Alversjö, Soraya Lavasani och Malou von Sivers!

Sofia Geite: kostym

En stilsäker kostym är aldrig fel i jobbsammanhang – och hösten 2021 är dessutom kostymer och skräddat mode i stort extra trendigt! Med andra ord är en klassisk kostym en investering som både prickar in säsongens trend och som kommer platsa i din garderob under lång tid framöver.

Annons
Sofia Geite i brungrön kostym i TV4

Kostymen som Sofia bar i tv-rutan är en riktig budgetfavorit – den kommer nämligen från H&M och tillsammans kostar kavajen och byxan endast några hundralappar. Ett klockrent fynd, med andra ord! Kostymen finns dessutom i många olika färger, som svart, beige, grått och vitt. ANNONS Läs mer och köp den enkelknäppta kavajen här, och ANNONS läs mer och köp de stretchiga byxorna med pressveck här.

Sofia Geite i brungrön kostym i TV4
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Matilda Boza: kavaj och blus

Kavajen passar lika att klä upp en mer romantisk blus med, precis som Matilda Boza gjorde när hon presenterade TV4-nyheterna.

Annons
Matilda Boza i TV4 Nyheterna i blå kavaj och blommig blus

Den mörkblå kavajen kommer från Filippa K och är lika snygg att bära öppen som med knappen fram knäppt. Den finns även i svart, ANNONS läs mer och köp kavajen här.

Matilda Boza i TV4 Nyheterna i blå kavaj från Filippa K
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

En blommönstrad topp är perfekt att bryta av den formella känslan med. Hos H&M finns just nu bland annat den här rosa drömmen med v-ringning och volangdetaljer upptill. ANNONS Läs mer och köp den blommiga blusen här.

Annons
Matilda Boza i TV4 Nyheterna i blommig blus
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Jenny Alversjö: vit skjorta och kostymbyxor

Programledaren Jenny Alversjö visade upp en annan snygg tolkning av det skräddade modet med sin tidlösa look bestående av en klassisk vit skjorta och bruna kostymbyxor.

Jenny Alversjö i vit skjorta och bruna kostymbyxor i TV4 Nyhetsmorgon

Både byxorna och skjortan kommer från svenska Stylein. Skjortan har en klassisk krage och knäppning hela vägen fram samt en avslappnad passform, som gör den både snygg och skön att bära en hel arbetsdag. ANNONS Du kan läsa mer och köpa skjortan här.

Annons
Jenny Alversjö i vit skjorta från Stylein TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Just bruna byxor är riktigt trendigt hösten 2021, liksom andra plagg i olika bruna nyanser. De här kostymbyxorna från Ellos Collection har även de en snygg passform, och de finns dessutom i många olika färger. ANNONS Läs mer och köp byxorna här.

Jenny Alversjö i bruna kostymbyxor i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Tilde de Paula: knytblus och vida byxor

Det är fler än Jenny Alverjö som har valt bruna kostymbyxor i rutan – nyligen bar Tilde de Paula de här riktigt snygga bruna byxorna, tillsammans med en vacker vit blus.

Annons
Tilde de Paula i vit blus och bruna kostymbyxor i Efter Fem

Byxorna har en smickrande figurnära passform med pressveck fram och är lätt utställda nedtill, något som blir riktigt snyggt tillsammans med ett par pumps. Tilde de Paulas byxor kommer från Five Units och finns kvar i några storlekar, ANNONS läs mer och köp byxorna här.

Tilde de Paula i bruna kostymbyxor från Five Units i Efter Fem
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Det bruna krokopräglade skärpet är gjort i läder och kommer från & Other Stories. Det finns dessutom i många olika färger, ANNONS läs mer och köp bältet här.

Annons
Tilde de Paula i brunt skärp från & Other Stories i Efter Fem
Klicka på bilden för att komma direkt till skärpet.

En blus i ett satinliknande material är ett perfekt plagg att bära med kostymbyxorna för att komma ifrån den riktigt strikta looken. Den här ljusbeige varianten från H&M är båtringad och har långa manschetter i ärmsluten. Den finns även i brunt för en snygg monokrom look! ANNONS Läs mer och köp blusen här.

beige satinblus från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Anna Brolin: vit sidenblus

Någon annan som valt att bära en snygg långärmad vit blus är Anna Brolin, som matchade den med en rosa figurnära kjol i Efter Fem.

Annons
Anna Brolin i vit blus och rosa kjol i Efter Fem

Anna Brolins topp kommer från svenska Ahlvar Gallery och är gjord i ett stretchigt sidenmaterial. Den finns i många olika designs med högre eller lägre krage, ANNONS läs mer och köp blusen här.

Anna Brolin i vit blus från Ahlvar i Efter Fem
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Soraya Lavasani: finstickad topp, vida byxor och smycken

Det är inte bara Tilde de Paula som burit byxor från Five Units; de här snygga marinblå byxorna bar Soraya Lavasani, tillsammans med en finstickad topp i en lila nyans samt dubbla halsband.

Annons
Soraya Lavasani i lila topp, kostymbyxor och halsband i TV4 Nyhetsmorgon

Byxorna finns i flera olika färger och finns även i en mer croppad modell. ANNONS Läs mer och köp byxorna här.

Soraya Lavasani i mörkblå kostymbyxor från Five Units i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Toppen med korta ärmar kommer från MQ Market och finns i flera fina färger, bland annat den här blå nyansen. ANNONS Läs mer och köp toppen här.

Annons
Soraya Lavasani i blå topp från MQ Market i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

De snygga halsbanden som toppar looken kommer från Syster P och deras Lucky Coin Collection. I kollektionen finns olika halsband i både guld och silver som alla är fina att kombinera med varandra – ANNONS spana in halsbandet och resten av kollektionen här.

Soraya Lavasani med halsband från Syster P i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till halsbandet.

Maria Forsblom: satinblus och vida byxor

Glädjespridaren Maria Forsblom valde att bära just byxor från Five Units i den croppade modellen, tillsammans med en snygg skimrande blus.

Annons
Maria Forsblom i satinblus och vida byxor i TV4 Nyhetsmorgon

Den gammelrosa blusen är gjord i ett satinliknande material och är precis vad vi vill bära till alla festligare tillfällen! Den har hög skärning i halsen och dekorativa veck fram, samt klädda knappar i ärmsluten. Dessutom har den en spännande detalj baktill i form av en öppen rygg och knytning med rosett. Den finns i flera olika färger, ANNONS läs mer och köp blusen här.

Maria Forsblom i rosa satinblus från By Malina i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Byxorna har fickor fram, hällor samt croppade vida ben och finns i flera olika färger. ANNONS Läs mer och köp byxorna här.

Annons
Maria Forsblom i vida byxor från Five Units i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Malou von Sivers: volangblus med krås

Slutligen visade Malou von Siwers upp en spännande look där en chiffongblus med volanger tog huvudrollen.

Malou von Sivers i orange volangblus i Malou Efter Tio

Blusen kommer från Saint Tropez och är för tillfället slutsåld i den orange nyansen, men finns kvar i många andra snygga färger, bland annat den här svarta versionen. ANNONS Läs mer och köp blusen här.

Annons
Malou von Sivers i volangblus i Malou Efter Tio
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Den finns också med flera olika mönster, bland annat det här i bruna toner, som blir fint till såväl kostymbyxor som jeans eller kjol. ANNONS Läs mer och köp blusen här.

Malou von Sivers i volangblus i Malou Efter Tio
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.
Svensk Damtidning kan vinna Tidskriftpriset 2021 – hör Johan T Lindwall om prestigefyllda nomineringen!Brand logo
Svensk Damtidning kan vinna Tidskriftpriset 2021 – hör Johan T Lindwall om prestigefyllda nomineringen!
Annons