Artikeln innehåller reklamlänkar

Klassiska pumpsen kronprinsessan älskar att använda

10 okt, 2021, 13:00 
AvJohanna Lejon
Victoria på Bergmanfestivalen
Kronprinsessan Victoria tycks vara oerhört förtjust i sina pumps från Rizzo. Vi vet mer om skorna!
Annons

För ungefär tio år sedan, då stylisten och kammarjungfrun Tina Törnqvist kom in i hennes liv, hände något med kronprinsessans skor. Klackarna blev betydligt högre. Ett tag bar kronprinsessan skor med klackar så höga som tolv centimeter. Ibland hade de platå, som på sandaletterna från YSL, ibland var de höga ”i sig själva”. Oavsett var det klart att kronprinsessan hade en ny typ av favoritsko – det var high heels som gällde! Ju högre desto bättre.

Victorias bästa klackhöjd

Kronprinsessan Victoria i pumps från Rizzo.
Kronprinsessan Victoria i pumps från Rizzo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria i röda pumps
Pumpsen har en klackhöjd på nio cm.

För några år sedan började dock kronprinsessan återgå till de lite lägre klackarna, klackarna som ligger på en höjd omkring nio centimeter centimeter. Eleganta och snygga – men också en smula skönare att gå i. Ett par pumps, eller snarare en modell av pumps, har hon återkommit till flera gånger under åren. Skorna kommer från den svenska skokedjan Rizzo (länk till butik)och modellen går under namnet Azelia. (länk till butik) Pumpsen, en klassisk modell, är i mocka och har en klackhöjd på just nio centimeter. (länk till butik) Victoria har pumpsen i rosa (länk till butik), rött och burgundy.

Annons
Pumpsen Azelia från Rizzo.
Pumpsen Azelia från Rizzo.

Därifrån kommer pumpsen

Skoföretaget Rizzo grundades för över 40 år sedan, 1977, och ingår i dag i det börsnoterade bolaget Venue Retail Group, en aktör inom väskor, skor och accessoarer med 120 butiker i Sverige och Norge.

Pumps från Rizzo
Pumpsen i en burgundy-kulör.

Klicka hem pumpsen här:

Svarta pumps från Rizzo

Stilrena och tidlösa svarta pumps från Rizzo. Läs mer och köp här.

Annons
Svarta pumps
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!Beiga pumps från Rizzo

Tidlösa pumps i beige nyans som finns att köpa hos Rizzo här.

Beiga pumps
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna!

Foto: TT

Annons