Kolla bilderna! Prinsessan Dianas brorsdotters lyxbröllop med 60-åriga miljardären

27 jul, 2021, 08:04 
AvAino Oxblod
FotografInstagram/TT.
Prinsessan Dianas brorsdotter, Lady Kitty Spencer, har gift sig med kärleken Michael Lewis.
Den 30-åriga modellen och den 60-åriga mogulen gifte sig under en lyxig ceremoni i Italien i helgen.
Den magnifika bröllopsklänningen stod Dolce & Gabbana för.
Annons
Här hölls bröllopet, på Villa Aldobrandini i Rom.
Minns du de kungliga bröllopsklänningarna?
Minns du de kungliga bröllopsklänningarna?

Prinsessan Dianas brorsdotter Lady Kitty Spencer har gift sig med sin kärlek, miljardären Michael Lewis, på ett extravagant bröllop i Italien.

30-åriga Kitty Spencer hade varit tillsammans med 30 år äldre Michael Lews i två år innan de sa ja till varandra på den exklusiva ceremonin på Villa Aldobrandini i Rom på lördagen.

Bruden, som är modell, var klädd i en specialgjord bröllopsklänning från Dolce & Gabbana, som hon har varit modell för sedan 2017. Klänningens långa ärmar i spets gör att folk drar paralleller till Kate Middletons bröllopsklänning från 2011, som gjordes av Sarah Burton för Alexander McQueen. Kitty Spencers val av ärmpuffar kan också ses som en modern blinkning till hennes faster, vars ikoniska bröllopsklänning från bröllopet med prins Charles 1981 hade just stora puffar.

Annons

”Tack från djupet av mitt hjärta Domenica och Stefano för att ni skapat en klänning bortom mina vildaste fantasier till den viktigaste dagen i mitt liv. Det finns inga ord som kan uttrycka min tacksamhet”, skrev Kitty Spencer på Instagram där hon visar upp den vackra skapelsen.

Prins Harry och prins William lös med sin frånvaro

Kusinerna prins Harry och prins William verkar inte ha varit på lyxbröllopet, men i stället var kända vännerna Pixie Lott och Idris Elbas fru Sabrina Dhowre Elba på plats.

Det var i januari 2020 som paret gick ut med sin förlovning, bara ett halvår efter att relationen blivit offentlig. Men Kitty har varit noggrann med att hon inte bryr sig om andras åsikter om relationen.

– Det borde inte göra någon skillnad för någon annans dag. Vem jag älskar eller inte älskar, eller är förälskad i eller inte är förälskad i, eller går på en dejt med, jag förstår inte varför det ska vara något som folk läser till sina cornflakes. Så länge som jag håller det heligt, så kan det förbli så. Så fort jag inte gör det så tror jag inte att det går att få tillbaka, sa hon i en intervju i maj.

Källa: Page six.

Annons