Kolla in kronprinsessan Victorias nya snygga budgetväska

Kronprinsessan Victoria

Ta en titt på kronprinsessans nya smarta – och superfina – budgetväska från svenska Edblad! Vi vet mer om var du kan klicka hem ditt eget ex.

När kronprinsessan Victoria i höstas besökte Jordanien var hon noga med att klä sig i svensk design – för att representera Sverige och vårt svenska modeunder (som det så ofta kallas).

– När jag reser utomlands händer det ofta att folk kommer fram till mig. Många gånger för att visa att de bär just svenska kläder. Svensk design är inte bara välkänd, utan också väldigt omtyckt och efterfrågad. För mig är svenskt mode en stolthet, har kronprinsessan Victoria själv berättat om saken.

Just därför väljer kronprinsessan att satsa på svenska kläder.

– Svenskt mode är inte bara funktionellt och praktiskt, utan kan också vara lekfullt, futuristiskt och extravagant. Svenskt mode har en stor bredd. Det märks att det är en tillväxt av nya kreativa modeskapare. Den svenska modeexporten ökar för varje år och är en allt viktigare näring för Sverige. Svenskt mode talar. Och svenskt mode tilltalar!

Det bar Victoria i Jordanien

Under en av dagarna i Jordanien bar kronprinsessan följande outfit: kostym från Tiger of Sweden (länk till Ellos), blus från By Malina (länk till butik) och en ny, supersnygg och smart, budgetväska från Edblad.  (länk till butik)

Klicka hem kronprinsessans outfit

Väska från Edblad

Väska från Edblad. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Blus från By Malina

Blus från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Blazer från Filippa K

Blazer från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Byxor från Filippa K

Byxor från Filippa K. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Läs mer:

Rosa är vårens finaste färg – klicka hem snyggaste plaggen

Här prickar prinsessan Sofia in vårens hetaste trend

Sofias fina hårknep – inspireras av drottningen

Foto: TT