Kolla in prislappen på Sofias nya trendplagg

Prinsessan Sofia satsar på finsk design – från Andiata. Kolla in prislappen på senaste modevalet.

Söndagen den 13 december, den tredje söndagen i advent och luciadagen, skickade prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Alexander och prins Gabriel en adventshälsning från sitt hem på Kungliga Djurgården i Stockholm.

Och vilken underbar hälsning det var! Vi fick se och höra småprinsarna prata, och så var det förstås roligt att se prinsessan Sofia för första gången sedan gravidbeskedet i fredags. I vår kommer parets tredje barn.

Dessutom var det oerhört spännande att kika in på Villa Solbacken, villan som prins Bertil och prinsessan Lilian en gång bodde i och som sedan några år tillbaka är prinsparets hem.

Och visst fanns det några spännande inredningdetaljer i fotot. Dalahästen vid den öppna spisen exempelvis, en gåva som prins Carl Philip och Sofia fick i lysningspresent inför bröllopet 2015.

Men – låt oss fokusera på prinsessan Sofias fina kläder. Prinsessan bär en beige stickad klänning med polokrage från finska favoritmärket Andiata, vilket UFO No More var först med att skriva om. Vad klänningen kostar? 2 400 kr.

Sofias klänning är varm och skön och dessutom bekväm. Faktum är att just denna klänningsmodell är oerhört rätt nu i vinter. Du hittar tre liknande varianter nedan. Vår favoriter? Denna snygging (utan polo) (reklamlänk från Apprl)och denna (med polo) (reklamlänk från Apprl)!

Stickad klänning med polokrage från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Poloklänning från Arket. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Poloklänning med skärp från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Hemligheten bakom prinsessan Madeleines fantastiska hår

Här är vårens modetrender 2021

Kolla in fina detaljen i drottningens nya look

Foto: Kungliga Hovstaterna