Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kolla in prislappen på Sofias nya trendplagg

14 dec, 2020, 07:53 
Johanna Lejon
Prinsessan Sofia satsar på finsk design – från Andiata. Kolla in prislappen på senaste modevalet.
Annons

Söndagen den 13 december, den tredje söndagen i advent och luciadagen, skickade prins Carl Philip, prinsessan Sofia, prins Alexander och prins Gabriel en adventshälsning från sitt hem på Kungliga Djurgården i Stockholm.

20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Och vilken underbar hälsning det var! Vi fick se och höra småprinsarna prata, och så var det förstås roligt att se prinsessan Sofia för första gången sedan gravidbeskedet i fredags. I vår kommer parets tredje barn.

Dessutom var det oerhört spännande att kika in på Villa Solbacken, villan som prins Bertil och prinsessan Lilian en gång bodde i och som sedan några år tillbaka är prinsparets hem.

Och visst fanns det några spännande inredningdetaljer i fotot. Dalahästen vid den öppna spisen exempelvis, en gåva som prins Carl Philip och Sofia fick i lysningspresent inför bröllopet 2015.

Annons

Men – låt oss fokusera på prinsessan Sofias fina kläder. Prinsessan bär en beige stickad klänning med polokrage från finska favoritmärket Andiata, vilket UFO No More var först med att skriva om. Vad klänningen kostar? 2 400 kr.

Sofias klänning är varm och skön och dessutom bekväm. Faktum är att just denna klänningsmodell är oerhört rätt nu i vinter. Du hittar tre liknande varianter nedan. Vår favoriter? Denna snygging (utan polo) (reklamlänk)och denna (med polo) (reklamlänk)!

Stickad klänning med polokrage från H&M. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Poloklänning från Arket. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Poloklänning med skärp från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: Kungliga Hovstaterna

Annons