Kolla in prislappen på Silvias nya lyxiga plagg

I helgen jobbade drottning Silvia igen. Och hon gjorde det iförd en ny cardigan. Vi har koll på vad den kostar.

I lördags var det dags för kungaparet att avbryta sin härliga semester för lite jobb. Både kungen och drottningen befinner sig ju just nu på Öland, på kungafamiljens älskade Solliden. Därför var det givetvis lyckat att lördagens programpunkt i den kungliga kalendern involverade just Solliden. Man delade nämligen ut pris till vinnarna i årets idéträdgårdstävling på Solliden.

Vinnare av Sollidens pris blev Helena Gustafsson från @caradonnatradgards_design Vinnare av besökarnas pris blev Lovisa Fogelström, @tradgardsingenjoren och det digitala priset kammades hem av Niclas Bernehagen.

”Stort grattis till alla vinnarna och stort tack till övriga deltagare som alla har byggt så fina och inspirerande balkonger. Balkongerna blir kvar här på Solliden fram till den 31 augusti☀️”, skrev Sollidens slott efter prisutdelningen.

Under prisutdelningen var det ett avslappnat kungapar vi fick se. Inte minst klädmässigt. Vår vackra drottning bar vita vida byxor och en vit tröja. Över hade hon en plisserad cardigan från Issey Miyake. Nyfiken på att se vad den kostade (och kanske klicka hem en egen)? Här kan du ta dig en titt. (länk till Awin.com)

Japanska Issey Miyake är född 22 april 1938 i Hiroshima. Som modeskapare är han främst känd för sina tekniskt och konstnärligt avancerade plagg och sina parfymer.

Efter att ha utbildat sig till grafisk designer i Tokyo arbetade Miyake i New York och Paris men började så småningom att inrikta sig på kläder. 1970 grundade han modehus i eget namn.

Hans mest kända doft är denna goding (länk till Adtraction), perfekt nu under sensommaren.

Sugen på att kopiera drottningens look? Nedan finner du plaggen som fixar stilen.

Diadem

Diadem från Lyko. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Silk tee

T-shirt från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

 

Cardigan

Cardigan med knyt från Arket. Läs mer och köp här.  (länk till Arket)

Vita vida byxor från Filippa K. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Ballerinaskor från Michael Kors. Läs mer och köp här.  (länk till Apprl)

Foto: TT