Kolla in prislappen på Victorias senaste plagg

Kronprinsessan Victoria

Victoria väljer svensk design – från By Malina. Nu bär hon märkets snygga vårblazer. Och priset är verkligen överkomligt!

Fredagen den 8 maj höll kronprinsessan Victoria och prins Daniel ett videomöte med Almi om hur covid-19-pandemin påverkar tillväxtföretagen.

Under fredagseftermiddagen talade de med Almi Företagspartner AB:s verkställande direktör Göran Lundwall och vice verkställande direktör Sara Brandt.

Kronprinsessparet fick en lägesbild kring hur covid-19-pandemin påverkar framtidsutsikterna för små och medelstora företag samt hur Almi ställt om sitt arbete för att omhänderta alla nyuppkomna behov och frågor från företagarna.

Därifrån kommer kronprinsessans rutiga blazer

Victoria

Kronprinsessan i kavaj från By Malina.

Dagen till ära valde kronprinsessan Victoria att bära en blazer från det svenska märket By Malina. Blazern har ju onekligen blivit kronprinsessans signaturplagg de senaste månaderna och hon har mängder av varianter i sin kungliga garderob hemma på Haga Slott. By Malina har ju blivit ett kungligt favoritmärke och Malin Ek Andrén, By Malinas skapare, har ju till och med fått äran att göra en Nobelklänning till Victoria, den hon bar då hon väntade prins Oscar, Nobel 2015.

Kavajen, rutig och rosa, kommer från By Malinas vår- och sommarkollektion för 2020. Den finns i butik just nu och den är riktigt prisvärd. Kolla in kavajens prislapp här! (länk till butik)

Kavaj från By Malina

Kavaj från By Malina. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna