Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kolla in Sonjas fina modemarkering på nya fotot

18 jan, 2021, 08:32 
Johanna Lejon
Norska kungaparet firar 30 år som par – och skickar ut en bunt nya fina foton. Vi har koll på vad norska drottningen har på sig!
Annons

Häromdagen var det exakt 30 år sedan som kung Harald och drottning Sonja blev Norges kungliga par. I samband med jubileumsdagen skickade de ut både nya foton och en ny film.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 2?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 2?

– Den 17 januari har vi varit landets kungliga par i 30 år. Det fyller oss med tacksamhet.Vi har kunnat följa Norge och det norska folket genom en spännande utveckling.Vi tänker gärna tillbaka på hundratals resor och besök runtom i vårt vackra land genom dessa år, säger paret i ett uttalande.

Man fortsätter:

Annons

– Vi är djupt tacksamma att vi alltid välkomnas så varmt och gästvänligt när vi besöker – oavsett vilket tillfälle. Över hela Norge möter vi människor med djup kärlek till sin hembygd, till lokalsamhället och sina medmänniskor. ⁣Det fyller oss med oändlig glädje och stolthet. Tack för att ni följt oss på resan såhär långt!

I filmen och på de nya fotona visar den norska drottningen upp sin fina stil: knytblus, väst, randiga byxor och pumps i mocka. Att hon klär sig så elegant, men ändå avspänt, är en tydlig modemarkering: Sonja vill visa hur avslappnad hon är, och att hon verkligen bjuder in det norska folket, och världen, till sitt hem på allvar.

Gillar du outfiten? Nedan finner du en liknande!

Annons

Knytblus från Stenströms. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Stickad väst från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Randiga byxor från Filippa K. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pumps i mocka från Rizzo. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Foto: Jørgen Gomnæs/Det kongelige hoff

Annons