Kopiera prinsessornas väskval – här hittar du de 7 snyggaste!

Vackra väskor som håller i längden. Vi har samlat några av prinsessväskorna som blivit favoriter för Victoria och Madeleine. Nu kan du klicka hem din egen!

Tänk att kunna köpa vilken väska du än drömt om! Trots att detta är de svenska prinsessornas verklighet köper de inte mängder av väskor, utan har sina stora favoriter. Men självklart finns det dyrgripar i deras garderober. Prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria har exempelvis varsin Birkin-väska från Hermes i garderoben. Kronprinsessan Victoria har dessutom omkring fyra Valentino-väskor medan Madeleine äger omkring sju stycken. Prinsessan Sofia äger en som vi känner till.

Och kronprinsessan Victorias favorit just nu kommer från just Valentino, medan prinsessan Madeleine har en klassiker från Chanel som hon ofta använder.

Se, och shoppa, likadana väskor här!

Kronprinsessan Victorias väskor

Men det finns även billigare varianter i de kungliga väskgarderoberna. Som Victorias lilla väska från svenska Ceannis. Den går att använda både som kuvertväska, plånbok och axelremsväska. Just den rosa färgen på den kronprinsessans valt är ny för säsongen och skapad i veganmocka. Något som är väldigt hett just nu!

Men den finns även i svart. Här hittar du den i en variant till 50% rabatt (reklamlänk från Apprl), och kostar endast 300 kronor, eller i denna svarta variant som just nu är på 30% Köp den här!  (reklamlänk från Awin.com)

Förutom dessa mindre väskor bär kronprinsessan flera olika storlekar, i olika prisklasser. Men två favoriter är de båda axelremsväskor hon har från Valentino, en i blått och en i svart.

 

 

Här kan du köpa en liknande variant av kronprinsessan Victorias blå Valentino-väska. Klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

Något mer klassisk och nedtonad är den variant hon har i svart, och burit under många år.

 

Här kan du köpa en liknande Valentino-väska som den Victoria äger! Klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

Prinsessan Madeleines väskor

Även prinsessan Madeleine älskar Valentino. Främst när det kommer till skor, men även väskor. Hon har exempelvis en underbar kuvertväska från Valentino i en härlig rosa färg.

 

 

Köp en likadan rosa Valentino-väska genom att klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

 

Och Madeleine älskar verkligen sina klassiker, bland annat har hon flera skönheter från Chanel. Men hon äger även den klassiska clutchen från Bottega Veneta som så många kända personer har i alla möjliga färger.

Clutchenn finns i flera utföranden, men du kan köpa en likadan som den Madeleine äger genom att klicka här!  (reklamlänk från Apprl)

 

 

Prinsessan Sofias väskor

Prinsessan Sofia blandar ofta svenska märken med utländska accessoarer och väskor. En av hennes dyrgripar i väskgarderoben är denna rosa från Dolce & Gabbana. Men just den använder hon ofta privat snarare än vid officiella tillställningar.

Kika mer på väskan här!  (reklamlänk från Apprl)

Och prinsessan Sofia är minst sagt den som vågar mest när det kommer till kungafamiljens väskval. Exempelvis valde hon under en galafest en otroligt vacker clutch från Christian Louboutin.

Den är otroligt vacker, och går att använda med eller utan axelband. Titta på den eller köp den här!  (reklamlänk från Apprl)

Läs mer

Se alla Victorias 57 klänningar & kjolar från 2018

Inspireras av prinsessan Sofia – köp din vinterkappa här!

Smycken med kunglig glans – här kan du köpa 15 prinsessfavoriter

Foto TT, IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: