Kronprinsessan Victoria bär 2021 års finaste vårkappa – nu är den på rea

Hur snygg är inte kronprinsessan Victorias kappa från Stylein? Nu är den dessutom på rea!

Stylein är ett plagg som legat kronprinsessan nära om hjärtat i flera år. Gång på gång väljer hon Styleins klockrena design.

Slå på ljud

Svenska Stylein (länk till Åhléns) grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch.

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och häromåret var det dags igen. Och då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från en kollektion som märket gjorde i samarbete med Ellos. Plagget, en kappa i modellen London, beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Victoria bar kappan i Danmark, under en resa hösten 2019, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.

Hon matchade kappan med vita vida byxor och vit skjorta. I handen bar hon en clutch från Little Liffner (länk till Wakakuu). På bröstet bar hon broschen Daisy (en hyllning till drottning Margrete) från Georg Jensen (länk till Åhléns).

Och vet ni! Kappan är på rea just nu. Och ja, den finns i både en svart och en beige modell. Just den här kappan är helrätt våren 2021. Så passa på att klicka hem vårkappan redan nu – till superpris.

Nedan finner du den i två olika färgställningar.

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Kappa från Stylein. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Foto: TT