Kronprinsessan Victoria i jacka från Toteme

Kronprinsessan Victoria
I helgen kom en ny bild från Haga Slott. Och den berättar precis det som Svensk Damtidning kunde avslöja häromveckan: kronprinsessfamiljen har fått tillökning!
Annons

I helgen bekräftade det svenska hovet det som Svensk Damtidning häromveckan var först med att avslöja: vår svenska kronprinsessa har fått tillökning! I form av en liten valp. Och nog är hunden bedårande? Alldeles ullig och gullig och valpigt söt.

Annons

Kronprinsessfamiljens nya hund har fått namnet Rio, och är av rasen cavapoo.

”Kronprinsessfamiljen presenterar en ny familjemedlem: Rio. Rio är en cavapoohund. Han har bott på Haga i en veckas tid”, skrev Kungahuset på Instagram.

Till bildtexten visade man upp ett foto på en skrattande kronprinsessfamilj, jublande glad över den lilla valpen. Och ja, glädjen kan man förstå. Kungafamiljen har i alla år haft hund, Victoria är uppvuxen med hundar. Hon har i flera år velat addera en valp till familjen på Haga. Och Estelle och Oscar har, också de, länge önskat sig, liksom nära nog alla barn, ett husdjur. Och nu är drömmen verklighet.

Annons

Men, låt oss fokusera på något som väckt en del frågetecken kring det nya fotot. Vad? Kläderna! De plagg Victoria bär.

Kronprinsessan Victoria med Rio
Kronprinsessfamiljen med nya valpen Rio.

Kronprinsessan matchar familjen på nya bilden, hon bär rosa kashmirtröja (reklamlänk via Apprl) (precis som Estelle), jeans och en vit jacka från det svenska märket Toteme (reklamlänk via Adtraction) . Och det är just färgen på jackan som fått många att reagera. Den är oerhört snygg, men kanske inte så valpkompatibel. Alla som haft en liten hund vet hur leriga de där små tassarna kan bli. Och små hundar behöver ju ofta lyftas upp. Leriga valptassar plus vit jacka är med andra ord ingen perfekt kombination. Men ja, visst ser det snyggt ut på bild, det kan ingen förneka!

Som tur är finns dock den fina jackan, i lyxigt material med breda slag, även i svart! Här finner du den! (reklamlänk via Adtraction)

Vill du ha Victorias snygga vårstil? Ja, då ska du kolla in plaggen nedan:

Annons

Jacka från Toteme

Kashmirtröja

Rosa kashmirtröja från Soft Goat. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Jeans från H&M

Annons

Foto: Sara Friberg/Kungliga hovstaterna

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria i jacka från Toteme”

 1. charlotte skriver: 4 maj, 2020

  Underbart att barnen fått ett husdjur. Hoppas detta går att kombinera med Daniels allergi. Hunden kanske inte får vara i alla rum.


 2. ellinor blomquist skriver: 4 maj, 2020

  Är säkert inga problem för Victoria-tror ej hon tvättar jackan själv. Valpen är bedårande och nu blir det säkert en trend att skaffa denna blandras-så var det när Kungen fick sin labrador ,och när Victoria fick sin Cavallier spring Charles spaniel. Det blir så när kändisar införskaffar husdjur så ska gemene man också ha samma.


 3. PernillaA skriver: 5 maj, 2020

  ellinor det tänkte jag också, tvättar man själv så använder man inte en vit jacka i naturen med två barn och en valp


 4. Angelika skriver: 5 maj, 2020

  Det är kemtvätt som gäller! Så enda skillnaden är väl att du får lämna in den själv


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar