Kronprinsessan Victorias festkväll utan prins Daniel – här hittar du klänningen

Kronprinsessan Victoria var ute och roade sig i Umeå. Här hittar du hennes vackra klänning!

Kronprinsessan Victoria är på besök i Västerbotten.

Victoria inledde under onsdagen sin vistelse i Västerbotten med att närvara vid Sametingets öppnande för mandatperiod 2021–2025 i Lycksele.

Under gårkvällen passade kronprinsessan på att vara ute och roa sig i Umeå. Hon sågs tillsammans med ett gäng på restaurang Tonka. Där sällskapet avnjöt en middag samtidigt som nattmörkret föll över stan.

Kronprinsessan Victoria på restaurang Tonka i Umeå.

Jonas Ekstrmer/TT

Kronprinsessan Victoria bar svensk design

Under middagen bar Victoria en klänning från svenska House of Dagmar (länk till Åhléns), pumps från Gianvito Rossi (läs mer och köp här) (länk till Apprl), och en väska från Rebecca Minkoff. Över det bar hon en stilren svart kappa, som ser ut att vara från svenska Totême.

Programmet i Umeå består bland annat av ett besök vid Stadsmissionen, möten med representanter för smittskyddet vid Region Västerbotten och gymnasieungdomar vid Maja Beskowskolan samt dialog med krögare.

I Skellefteå är pandemins påverkan på kulturutövare och företag i fokus för besöket.

Prins Daniel plötsligt sjuk

Tanken var egentligen att kronprinsessan skulle ha prins Daniel vid sin sida under besöket. Men efter beskedet om att Daniel har blivit sjuk är det nu en ensam Victoria som axlar ansvaret för besöket i Västerbotten. Det ska enligt hovet inte handla om någon allvarlig sjukdom.

– I förrgår kände prinsen en lätt förkylning, sa hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk damtidning.

Slå på ljud