Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kronprinsessan Victorias födelsedagsklänning – kolla prislappen!

14 jul, 2021, 15:52 
https://image.svenskdam.se/image-7375075?imageId=7375075&width=1320&height=1320&cropw=62.22&croph=64.22&x=16.89&y=2.29
Josefin Grunér

Spana in kronprinsessan Victorias somriga födelsedagsklänning från svenska By Malina! Här är prislappen.

Annons
Grattis Victoria! Här anländer kronprinsessfamiljen till fotograferingenBrand logo
Grattis Victoria! Här anländer kronprinsessfamiljen till fotograferingen

Äntligen! Här är nya bilder på kronprinsessfamiljen från Solliden. Bilderna – som är det officiella startskottet på firandet av kronprinsessan Victoria 44-årsdag – togs på Solliden i dag på eftermiddagen, strax efter klockan tre.

På bilderna ser vi kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar stiligt klädda och uppradade i sommaridyllen – redo att fira Victorias dag.

Fina familjen!

Kronprinsessan Victoria väljer svensk design

Kronprinsessan Victoria har återigen beslutat att inte bära den traditionella Ölandsdräkten – utan har istället valt en härlig sommarklänning. Ett beslut som kronprinsessan tog för första gången förra året, när hon dök upp i en klänning från svenska By Malina.

Annons

Och kanske är det en ny tradition som håller på att skapas. För kronprinsessan Victorias klänning kommer även i år från just By Malina! Den vita långklänningen är i romantisk stil, med volanger, broderade detaljer och söta ljusblå prickar, och har en prislapp på 2 999 kr. Här kan du köpa en likadan fast i kortare modell. (reklamlänk)

Kronprinsessan väljer ofta svensk design. Just By Malina är en modefavorit hos Victoria, och vi har sett henne bära plagg därifrån många gånger. Även prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia bär gärna märket. Till exempel bar prinsessan Madeleine inte mindre än två By Malina-klänningar i SVT:s "Året med kungafamiljen".

Victoriakonserten sänds i SVT1 klockan 21.00, samt på SVT Play.

Foto: TT

Annons