Kronprinsessan Victorias lyxlook: "Ovärderlig"

Janerik Henriksson/TT

Kronprinsessan Victoria har gjort comeback! Det bar hon under mötet.

Äntligen fick vi en skymt av kronprinsessan Victoria igen! Efter många digitala möten var kronprinsessan under måndagen ute på uppdrag på Djurgården i Stockholm.

Victoria deltog vid Nordiska museets och Skansens Vänners årssammankomst som ägde rum i Skånska gruvan.

Där hälsades hon välkommen av Skansenchefen John Brattmyhr, styresmannen för Nordiska museet Sanne Houby-Nielsen och ordförande Sten Tegnér. De berättade bland annat hur de respektive verksamheterna tacklar den rådande covid-19-pandemin.

Kronprinsessan Victoria strålade trots regnrusket!

Janerik Henriksson/TT

Victorias glammiga look – kolla prislappen

Och kronprinsessan bjöd även på en riktig glamlook dagen till ära. Victoria bar en blommig klänning från byTiMo, vilket sajten Ufo No More uppmärksammat.

Över det hade hon en vit kappa från Totême, med en prislapp på 6 500 kr. I handen höll kronprinsessan en väska från danska Decadent, värd 2 249 kr. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns) Och på fötterna bar hon skor från Ralph Lauren, med en prislapp på ungefär 5 000 kronor.

När det kommer till smycken bar kronprinsessan Victoria pärlörhängen från Craving for jewellery. Och en specialtillverkad klocka med diamanter från EPOCH Stockholm, som hon fick i 30-årspresent.

På sin hemsida skriver klocktillverkaren att klockan har totalt 84 briljantslipade diamanter. Urtavlan är tillverkad i pärlemor och utrustad med sju diamanter.

Den specialtillverkade klockan har fått namnet "Lady Chronograph Diamond H.K.H" men går alltså inte att köpa i butik eller online.

– Den är ovärderlig, har Pär Dahlman, Epocs försäljningschef, berättat för Allt om mode.

Mer mode och skönhet från Svensk Damtidining:

Madeleines sommarklänning – nu på rea!

Det bar Victoria under hemliga mötena med Daniel

Drottning Silvias lyxväska – här hittar du budgetvarianter

Slå på ljud