Kronprinsessan Victorias vackra klänning – här finns den i annan färg

Här hittar du kronprinsessan Victorias vackra klänning i en annan färg!

Det är hektiska dagar för kronprinsessan Victoria.

Kronprinsessan har representerat Sverige under det tre dagar långa statsbesöket från Tysklands förbundspresident Frank-Walter Steinmeier, 65, och hans hustru Elke Büdenbender, 59. Men utöver det har hon också haft andra uppdrag.

Under torsdagen talade Victoria vid invigningen av The European Society of International Law's 16:e konferens på Stockholms universitet.

Kronprinsessan Victoria invigde konferensen på Stockholms universitet. Här tillsammans med rektor Astrid Söderbergh Widding.

Henrik Montgomery/TT

I sitt invigningstal sa kronprinsessan bland annat:

– Sverige har varit banbrytande med att utveckla internationella rättsregler inom flera områden som har behövt globala regler. År 1972, för nästan 50 år sedan, hölls FN-konferensen om mänsklig miljö här i Stockholm och Stockholmsdeklarationen antogs; det första internationella dokumentet som erkänner rätten till en hälsosam miljö. Med denna bakgrund verkar Sverige och Stockholm vara en perfekt plats för denna viktiga konferens.

Kronprinsessan Victoria bar svensk design

Under talet bar Victoria en klänning från By Malina som vi sett henne i flera gånger. Just den vita är slutsåld, men den finns nu i en vacker blå färg. Läs mer och köp den här. (länk till Apprl)

Klänning från By Malina, läs mer och köp här. (länk till Apprl)

Mer mode och skönhet från Svensk damtidning:

Kronprinsessan Victorias modefavorit – här kan du köpa den

Sofia fick rycka in från föräldraledigheten – allt om klänningen

Kronprinsessan Victorias höstlook – här hittar du plaggen

Slå på ljud